Pôvodné Autel PowerScan PS100 Elektrického Systému Diagnózy Nástroj Autel PS100 Výkon Kontroly PS100 Auto Auto Okruhu Tester

€67.57


Vgate PT150 12V/24V Výkon Sonda Auto Elektrický Obvod Automobilový Nástroje Elektrické rozvody Tester ako Autek YD208 Autel PS100

Sme autorizovaný predajca Autel. Sľubujeme, 100% pravé a originálne!! ak nie Sme dvakrát odškodnenie!!

Autel PowerScan PS100 Elektrické Diagnostika Systému

Autel PowerScan PS100 Generácie Popis:

Autel PowerScan PS100 je najlepší elektrické tester pre zníženie diagnostické času vo všetkých 6 - až 30-volt vozidla elektrických systémov. Po jednoduchý hák-nástroj na batériu vozidla, môžete:

1.Určiť na prvý pohľad, ak obvod je pozitívne, negatívne, alebo otvoriť bez toho, aby znovu klipy z jedného batérie pólu k druhému.

2.Test kontinuity s jeho vstavaný pomocné zem viesť.

3.By stlačenie spínača napájania, správanie, pozitívny alebo negatívny batérie prúd sondy tip pre testovanie funkcia elektrických komponentov bez použitia jumper vodičov.

4.Test pre chudobných zem kontakty okamžite, bez vykonania poklesu napätia testy. Nástroj je tiež skrat chránený, jeho vnútorný istič bude výlet, ak sa stane je preťažená.

5.Postupujte podľa pokynov a vyhľadajte krátke obvody bez straty poistky. Nástroj je dlhý kábel umožňuje test po celej dĺžke vozidla bez neustále hľadá vhodné vozidlo dôvodov.

Autel PowerScan PS100 Funkcie:

Vykonáva každý typ služby vrátane výkonu vstrekovanie, meranie, zem testovanie, polarita kontroly, testovanie kontinuity a aktivácia komponentov

Ľahko čitateľný AVOmeter umožňuje čítať napätie, prúd a odpor na prste

S flip vypínač napájania, máte teplú/zem viesť pre napájanie až elektrických komponentov, ako sú chladiace ventilátory, relé, atď.

Súčasne používa horúcej olova a zem viesť k aktivácia komponentov priamo do ruky

Okamžite identifikuje pozitívne, negatívne a otvoriť obvody

Testy pre zlé zem kontakty okamžite, čo vám umožní sledovať a vyhľadajte šortky rýchlo, bez straty fusesCircuit istič chránené

Vstavaný Blesk umožňuje pracovať v tme

Audio signál indikátor umožňuje no-vzhľad menu posúvanie po používatelia sú oboznámení s menu priradenie zvonenia

20 stôp (rozšíriteľný) kábel poskytuje vynikajúci prístup na test spolu vozidla

Veľmi jednoduché použitie a vysoko spoľahlivé

Autel PowerScan PS100 Práce Režime:

K dispozícii sú štyri režimy na diagnostike elektrických systémov, ktoré môžu byť prístupné stlačením na Tlačidlo Režim a jazda na bicykli cez každý jeden.

DC Napätie

Zatiaľ čo nástroj v tomto režime, obráťte sa na sonda tip na okruhu, potom sa na LCD displeji bude čítať DC napätie s rozlíšením 0,1 volt.

AC Napätie

Zatiaľ čo nástroj v tomto režime, obráťte sa na sonda tip na okruhu, potom sa na LCD displeji bude čítať Max. napätie, Min. napätie, frekvencia a doba zapnutia.

Odolnosť

Zatiaľ čo nástroj v tomto režime, obráťte sa na sonda tip na okruhu, potom sa na LCD displeji bude čítať odpor medzi špičku a pomocné zem viesť.

Tón Zap/Vyp

Zatiaľ čo nástroj v tomto režime, len si rýchlo stlačte tlačidlo režim ak chcete zmeniť tón zapnuté alebo vypnuté. Zatiaľ čo rýchlo stlačíte (rýchlo stlačte a pustite) režim tlačidlo, ak krátkom vysokej pípnutie počuli, to znamená, že audio signál je zapnutý. Ak krátkom nízke pípnutím, zvuk, tón je vypnutý.

Táto funkcia je neoceniteľná pri práci vo svetlých oblastiach, kde LED osvetlenie sám nie je dostatočné. Audio funkcie môžu byť vyradené, ak je to potrebné, napríklad pre aplikácie, kde nástroj byť pripojený k obvody na dlhú dobu a audio môže stať nepríjemné.

Autel PowerScan PS100 Špecifikácie:

Displej: TFT farebný displej (160 x 128 dpi)

Prevádzková Teplota: 0 až 60°C (32 až 140°F)

Externé Napájanie: 12.0 alebo 24.0 V napájací poskytované cez batérie vozidla

Dĺžka\Šírka\Výška: 126mm(4.96")\46.5 mm(1.83")\35mm(1.38")

NW: 0.105 kg (0.23 lb),GW: 0.726 kg(1.6 lb)

Autel PS100 FAQ:

1.Je PowerScan Sonda Tester počítač a airbagové bezpečné?

Nástroj LED a LCD vytiahnuť nie viac ako 1 milliamp aktuálne,teda pri použití je ako test svetlo alebo multimeter je počítač a airbag bezpečné. Avšak, stlačením vypínača napájania je iný príbeh. Keď ste stlačte spínač dopredu, ste, sú vodivé plnú batériu aktuálne na špičke sondy. Tam je pekný bezpečnostná funkcia zabudovaná do nástroja. Jednoducho pripojte extra zem viesť k nástroj a stlačte spínač dopredu, kým ho výlety istič.Toto zabráni moc chodiť na tip, ale stále vám umožňujú použiť nástroj ako multimetra. Keď ste ďaleko od počítačové komponenty, a to jednoduchým stlačením tlačidla reset tlačidlo a ste pripravení na výkon znova.

2.Prečo nemám moc na špičke, keď som stlačením vypínača napájania dopredu, ale červená LED dióda sa na?

Vypínač napájania prechádza veľa. Je to jedna z mála vecí, ktoré pokaziť s nástrojom. Prepínač je spotrebný materiál, ktoré je potrebné vymeniť na príležitosti. Urobili sme to skutočne jednoduché nielen zmeniť to, ale aj kúpiť nový prepínač. Prepínač môže byť prasklo a nahradiť v priebehu niekoľkých sekúnd. Môžete si kúpiť prepne z vašej Autel autorizovaný nástroj dodávateľa. Nástroj s Kolískový Spínač sloty umožňuje jednoducho vymeniť opotrebované prepínač v oblasti bez toho, aby ho poslať do opravy.

Štítky: autel maxicom mk808, delphi ds150e, veľké dielne nástroje, automobilové relé tester, autel mx senzor gumy, xtool x100 pad3, auto diagnostika delphi 2020, kábel autel maxisys, ancel fx9000, obvod tester.


( 1 Hodnotenie )

Počet