Na Motocykel, Bicykel, Kamera, Držiak Na Riadidlá Zrkadlo Mount Držiak Hliníkovej Zliatiny Stojan Pre GoPro Hero8/7/6/5/4 Motocyklové Príslušenstvo

€6.72


Vlastnosti: [1] hliníkovej zliatiny rameno má silný a odolný výrobného procesu. [2] Multi-loptu hlavou dizajn, flexibilné otáčania, 360 omni-directional náhodné úpravu. [3] top skrutky sú uzamknuté, aby sa zabezpečilo, že nástroj je stabilný a nie je sway, čím sa uvoľní ruky. [4] Všetky druhy malých fotoaparátov a mobilných telefónov zátvorkách s loptou hlavy môže byť zladené s nimi, a rozsah použitia je širší. [5] držiaku je veľmi jednoduchá inštalácia, vhodná pre väčšinu riadidlá. Špecifikácia: [názov]: motocykel záznamník upevnenie držiaku, [Product model]: CS-1134A1/CS-1134B1 [Farba]: čierna [Produktu štýl]: riadidlá/zrkadlo sedadla [Čistá hmotnosť]: 306G/230 G [Hrubá hmotnosť]: 440G/360 G [materiál]: zliatina hliníka, nehrdzavejúcej ocele, ABS materiál, nylon [Nádoby]: biele pole [veľkosť Balenia]: 16.7*12*7.5 CM [Platné modely]: motocykel/electric car/požičovňa univerzálna [Product funkciu]: Môže byť použitý ako fotoaparát záznamník držiak, a je možné použiť ako mobilný telefón držiak keď je adaptér odstrániť Zoznamy: 1 Sada na Motocykel Záznamník Upevnenie Držiaku Poznámky: 1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: karty tf, gopro podporu, akcia fotoaparát skrutka, fotoaparát motocykel mount, gopro 4 mod, bicykel kormidlo kmeňových doprava zadarmo, gopro hero 7 vlog príslušenstvo, kamera na prilbu, vsys motocykel kamera dvr, gopro mount.


( 0 Hodnotenie )

Počet