Deti, Deti, Detská Spálňa Nočné Svetlo Projektor LED Dekorácie Rotujúce Hviezdy Lampa Galaxy Projektor Nový Rok Festival Darček

€17.23


Projektor Svetla pre Deti Izba --- Nočné svetlo projektora je v pohode, pre vás dať vesmíru späť domov pre svoje deti, pozerať sa na mesiac a hviezdy lietať okolo svojej izbe uspokojiť ich zvedavosť univerzálny astronomické vedy. A aj fantastickú atmosféru môžete presmerovať vaše dieťa je pozornosť, tak, že môžete zaspať samostatne.

Tri Pracovné Režimy --- Režim: Právomoci svetlo, Zapnutie a Vypnutie. Režim B: prepínate možnosti farieb a zmení na modré a fialové hviezdy cez žltú. Režim C: Rotačný spínač (otočiť alebo neotáčajte). To môže byť poháňaný 4 x AAA batérie (Nie sú Súčasťou) alebo kábel USB.

Ideálne Darčeky --- Konštruované s odnímateľným bielom dome, môžete sa to ako nočné svetlo alebo majú romantický projekcie ukazujú, mesiac a hviezdy. Ideálny pre zdobenie svadby, narodeniny, party, domov, spálne, detské izby.

Bright Star Projektor --- Vaše dieťa bude mesmerized rotácie galaxie a pocit pohodlia projekčné svetlá. Svetelné a farebné LED svetlá vytvoriť pokojnú atmosféru vo vašej detskej izby, dávať im dobrý spánok s týmto dieťa svetlo projektora na strop.

Vysoká Kvalita --- používame najlepšie materiály a vzory, aby vám a vaše deti bezkonkurenčné skúsenosti.

Štítky: dom led projektor, projektor hviezda, 72w led, rukavice laser, hviezdna obloha, žiarovka, blesk, bar dj, led vonkajšie, projektor neba, planetárium.


( 0 Hodnotenie )

Počet