2020 Nové LED Svietiace Okuliare Futuristické Elektronické Clonu Okuliare Light Up Okuliare Prop pre Halloween Festival Výkon

€5.18


Odrážky:

1、Dostať Upozornenie: Chcete vystúpiť z davu? Trasenie tieto žiariace tiene v kluby, kaviarne, party, koncerty alebo blúzni. To je určite oko-lov produkt, ktorý bude upriamiť pozornosť na celebrity štýle chcete, aby vaše ďalšie udalosti, párty, karneval alebo klubu.

2、náročné Použitie: okuliare sú vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, aby ich poškriabaniu-odolný a taktiež má vysokú odolnosť voči rozbitiu. Žiadne káble! Na rozdiel od väčšiny svetelné okuliare, ktoré používajú EL drôt na priestorového rámu a použiť hlučnom káblové batériu, tento set je úplne bezdrôtové a prijíma silent technológie LED. Len potrebuje dve batérie do práce.

3、Dve Led diódy na Každú Ruku: Ak chcete to najlepšie cyberpunk pozrieť, ste na správnom mieste. Umiestnenie dve Led diódy na každú ruku, je to podpora pre perfektné cyberpunk vzhľad. Led diódy sú umiestnené v tejto ceste, tak oni vyžarujú svetlo z objektívu. S infračervené rytie na okuliare, tento vynikajúci futuristický dizajn vyzerá pôsobivé pri nosení. Ideálna voľba pre mužov, alebo ženy!

4、Komfort Nosenia: Pri navrhovaní okuliare, ktoré sme prijali pohodlie ako prioritu. Nosenie akékoľvek okuliare, pohodlie je jedným z najdôležitejších častí. Preto, šošovky, ktoré majú extra polstrovanie na chrbte, a lisované nos podložky, aby ste skvelý vzhľad, bez toho, aby pohodlie.

5、Vhodné pre Všetky Príležitosti: jedinečné a krásne LED okuliare môžu byť použité pre futuristický hranie rolí, ktoré sú veľmi vhodné pre hranie rolí, večierky a festivaly, a získať ideálny cyberpunk vzhľad, oslavuje tematické strany, a dokonca aj zúčastniť hudobné koncerty. Môže byť použitý na akúkoľvek príležitosť!

Špecifikácie:

Názov: Svietiace Okuliare (Sedem Farieb)

Materiál: akryl full frame

Napájanie: 2 gombíkové batérie

Farba: stlačte spínač ak chcete zmeniť ďalšie farby

Prepnite ovládací prvok: ovládací stlačením vypínača, dlhé stlačte tlačidlo zatvoriť

Veľkosť: cca 150*180*5mm/5.91*7.09*0.20 v

Kapacita batérie: 210mAh (vymeniteľná)

Pracovný čas: o 60moja

Osvetlenie režim: farebné konštanty svetla/dýchanie/praskla blikajúce/tečúcej vody/kombinácia

Platné príležitostiach: koncerty, bary, KTV, tanec a iných zábavných podnikov

Platné ľudí: odporúča sa pre deti a dospelých nad 12 rokov

Upozornenie: Tento produkt má nízke napätie výstup, prosím vás ubezpečiť, používať!

Balenie Zahrnuté:

Svetelné okuliare *1 (vrátane 2 gombíkové batérie)

Tesnenie*4pcs

Poznámky:

1. Nie squeeze alebo sa dotknite ostré predmety, aby sa zabránilo poškodeniu a škrabancom na zrkadlovom povrchu.

2. Pri inštalácii batérie, venujte prosím pozornosť na pozitívne a negatívne smer batérie. Ak ho nepoužívate dlhú dobu, prosím, vyberte batériu.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

Štítky: ryby žiara, rave party, Žiary stick, radosť lampa, žiara strany, led strany, LED červená, 5033d, farba clonu, m5 obrazovke.


( 0 Hodnotenie )

Počet