3D Tlač Nabíjateľná Mesiac Lampa LED Nočné Svetlo nápaditosť Prepnúť Svetlo Domáce Dekorácie Ľahký Dotyk Snímača Tri Režimy

€7.37


DD006500-01

3D Tlač Nabíjateľná Mesiac Lampa LED Nočné Svetlo nápaditosť Prepnúť Svetlo Domáce Dekorácie Ľahký Dotyk Snímača Tri Režimy

Funkcia

Ak máte radi priestor, alebo máte dieťa, ktoré robí, ale je strach z tmy, potom Moonlight nočné svetlo by byť dokonalý doplnok do vášho domova.

Tento realistický vyzerajúce nočné svetlo bol predstieral, že vyzerá ako mesiac a má kráterov a pockmarks po povrchu napodobňovať povrchu mesiaca.

Rovnako ako tento Moonlight vyžaruje jemnú bielu žiaru, že naozaj vyzerá ako mesačný svit (ako názov napovedá) a bude svetlo jeho okolie to s mäkké biele svetlo.

Môžete ju umiestniť kdekoľvek sa vám páči. Bol by to ideálny doplnok vášho dieťaťa spálňa nočný stolík alebo v domácej kancelárii, kde si jednoducho chcú pekné relaxačné mäkké svetlo.

Jedinečný dizajn s vysokou kvalitou

Pridať nejakú príjemnú atmosféru vo vašej domácnosti

Úspora energie a ochrana životného prostredia

Dobrý položka v každodennom živote

NiteCore Extrémne, stlačte, kým jas je vhodný pre vás

Špecifikácie:

Priemer:8 cm/15 cm

Štýl:Mesiac lampa

Kryt Farba:Biela

Mesiac, Svetlo, Farba: biela, Teplá Biela

Package Zahrnuté

1*Mesiac lampa

1*Base

1*USB line

Štítky: multi kľúča, 3d bee lampa, sailor moon princess pokoj pre cosplay, 3d mesiac na čítanie usb, 3d lampa matica, mesiac usb, 15 mm kľúča, persona 3d lampa, matka 3d lampa, led nohavice.


( 0 Hodnotenie )

Počet