Prenosné Auto Kúrenie 12V Vysoký Výkon Automobilu Čelné sklo Ohrievač Rýchly Ohrev Ventilátor Defroster pre Jednoduché Odstránenie Snehu

€6.23


47942 Hot Predaj

41374 HOT PREDAJ

Funkcie:

. Ideálne pre odmrazovanie alebo de-misting okno a čelné sklo.

. Tento ohrievač alebo ventilátor bude fúkať okamžité teplo alebo studený vzduch. To bude v teple vášho auta. Alebo, ak máte pocit, horúce, ako v lete, môžete nastaviť, aby fúkania chladného vzduchu okamžite.

. Môžete rýchlo sa zahrieva v priebehu niekoľkých vyhnúť nehôd, úrazov oderu a zabezpečiť vašu bezpečnosť. Kompaktný dizajn, super jednoduchá inštalácia.

. Silný 12V 150W pripojiť ventilátor, ohrievač a defroster. Jednoducho sa pripája do 12V zásuvky zapaľovač. Vhodné Pre všetky 12V vozidla vozidiel.

. Táto základná auto ohrievača je ideálny spôsob, ako suppliment existujúcich auto ohrievače na zrýchlenie procesu, ako sa vaše vozidlo pohybuje v mrazivom zimnom rána.

Špecifikácie:

Farba: Šedá, Červená

Veľkosť: DC 12V

Dĺžka riadok: 1.4 m

Výkon: 150w

Veľkosť: 15*11*7.5 cm

Výkon: defogging odmrazovanie, s čistenie vzduchu a dymu odstránenie

Hmotnosť: 393g

Typ:Pravidelné Verziu,Modernizované Verzie (s čistenia)

Package zahrnuté:

1 x Auto Chvost Krídlo

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka. Vďaka!

Štítky: webasto, auto tepla, gasolin ohrievača, naftový ohrievač vody 12 v, Ohrievač 2000w, ohrievač portabl, vzduch naftový ohrievač, elektrický ohrievač diesel 12v, 12v auto chladiacej kvapaliny ohrievača, 12v auto ventilátor.


( 0 Hodnotenie )

Počet