Späť Krku Masér s Hlbokým Tkaniva Miesenie Svalov Elektrický Masážny Vankúš s Teplom Shiatsu pre Ramenný Pás Nohy Nohy

€25.36


Funkcia:

[Vhodné pre Rôzne Skupiny Ľudí] 3 nastaviteľné rýchlosti môže byť vybraný, od nízkej, strednej a vyššej, ktoré vám umožňujú vybrať správne a najvhodnejšie množstvo tlaku na zmierniť vaše bolesti svalov najbližšej. Sme vynaložené veľkosť rolling uzly, a inovované rolling uzly poskytuje väčšie masáže, tiež prináša lepšie masáž skúsenosti. [Rozšírené Vykurovacie Funkciu] Naše elektrické hlboké miesenie masážneho vankúša vybavuje s rozšírenou kúrenie funkciu a to je naprogramovaný s 15 minuta auto shut-off a vybavené s nad-tepelná ochrana zariadenia. Vhodné pre ľudské telo teplota(113°F/45°C) infračervené vykurovacie teploty, môže zabrániť nízkej teplote popáleniny A pomáhať krku späť masér, aby vám pohodlné hlboké tkaniva miesenie masáž. [ Ultra Portable] nastaviteľné elastické lepidlo popruhy upevnenia na zadnej strane je jednoduché použitie, pomáha tip do masážneho vankúša bezpečne na stoličku alebo autosedačky. PU kožené je v dobrej kvality, ktorý sa domnieva, mäkké a pohodlné. Pomocou AC adaptéra a adaptér do Auta ZADARMO, nastaviteľné popruhy rukoväť, ktorá umožňuje môžete nielen vychutnať hlboké miesenie masáž vo vašej domácnosti a kancelárie, ale aj na vaše auto. [Real Strane Miesenie Masér Skúsenosti]Naše krčný vankúš s 4/6/8, hnetenie masáž uzly, sa automaticky mení smer každé 2 minúty a v smere hodinových ručičiek masáž a proti smeru hodinových ručičiek, hnetenie, aby napodobňuje skutočný masáž na relax nadmerne a stuhnuté svaly. Ergonomické W-tvar dizajn robí iKristin Krku a Pása Massagers väčšinou môžu v súlade s vašimi krku, legenda ďalších častí tela.

Popis:

Priedušný Oka Priedušná oka textílie pomáha rýchlo rozptyľuje teplo akumulované. Jedinečný priedušný oka dizajn pomáha preniknúť tepla z masér na tele časti, teplo môže účinne pomáha zmierniť bolesti svalov počas masáže. Prehriatiu Naše prenosné hlboké miesenie masér je vybavený prehriatiu prístroja a 15 minút auto shut-off funkciu. Ak masér vyššia pracovná teplota, bezpečnosť prístroj automaticky vypne motor na zabezpečenie užívateľskej bezpečnosti a zabránili poškodeniu jednotky. Ultra-Tenký Dizajn Ultra tenký ergonomický dizajn kontúry dokonale okolo nižšie & hornej chrbát, krk, brucho, lýtka a stehná oblasti. Môžete ho v batohu na cestovanie.

Obsah balenia:

Masážny vankúš X 1 Plug X 1 Auto plug X 1

Štítky: masáž krku, masáž shiatsu, výšivky vankúš, eletric masážny vankúš, nohy tepla, masáž chrbta electr, shiatsu, elektrické teplo vankúš, ramenné masér acupoint, pletenca pás masér, kryt pilow.


( 0 Hodnotenie )

Počet