HANRIVERNatural Turmalín Masáž Krku Vankúš Späť Pás Ďaleko Infračervené Žiarenie Krčka Maternice Trakciu Masér Zdravotnej Starostlivosti Relax

€27.58


Funkcia ( Prínos): 1, Prírodné Turmalín účinne znižujú choroby a bolesti. 2, Boj proti žiareniu. 3, Zlepšiť kvalitu spánku, zmierniť napätie a únavu, bolesti hlavy, nespavosť a iné príznaky. 4, dlhodobé užívanie môže účinne opravy krčka maternice problémy. 5, Podporujú krvný obeh, pomocné účinok kŕčové žily. Funkcia: Funkcia: 1, prijíma 49PCS vysokej kvality, turmalín kameň. 2, Použitie turmalín na vypúšťanie ďaleko infračerveným lúčom, a anión 3, Turmalín vyžaruje asi 2,5~13.5 micron oveľa infračervené lúče, a to v súlade s infračervené žiarenie ľudského tela seba, tak sa to volá, "ray of life". 4, lúče nie je len na prospech svaly na povrchu tela, ale všetky bunky vrátane krvné cievy, lymfatické uzliny a nervy v hlbokých častí nášho tela. 5, Tieto lúče oživiť biologickej funkcie z našich buniek a zvýšiť obeh, zmierňujú neuralgia, bolesti chrbta, artritídy, bolesti, odstraňuje toxíny a oxidu uhličitého z našej krvi, vykonáva antibakteriálne funkcie. 6, To vám pomôže udržať zdravé. Package: 1 * Turmalín Vankúš.

Štítky: masáž krku, masáž shiatsu, masážny vankúš relax, elektrické bedrovej support, gua sha nerez, vankúš klin, elektro slim, ďaleko infračervené tepelné terapie, musculation homme, cestovný vankúš, vankúš štiav.


( 3 Hodnotenie )

Počet