Späť Masér Elektrické Zimné Infračervené Teplé Liečebné Masážne Kreslo Čalúnenia Sedadla Pad Massagers na Krku a Chrbta s Teplom

€50.06


Funkcie:

1.Prijať mäkká a priedušná textílie v jemná prevedenie umožňuje pohodlné dotyk pocity, priateľská bez akejkoľvek stimulácie, odolné dlho opakovať bezpečné používanie.

2.Vstavaný 9pcs silné a vysoko výkonné motory, ktoré budú poskytovať stimuluje a upokojuje vibračná masáž, ktorá dokáže efektívne úľave od svalovej bolesti a nepohodlie na krku, chrbta, pása, bedro, stehno a tak ďalej.

3.Infračervené teplé liečby na rôzne časti tela môže povoliť neustále kúrenie na podporu krvného obehu, pre vaše telo s relaxačné horúce komprimovať potešenie.

Špecifikácie:

Materiál: Pletené Textílie

Farba: Modrá

Pripojte Typ: US/EU Plug(Voliteľné)

Výkon: Plug-in

Masáž Metóda: Motorové Vibrácií

Menovité Napätie: DC 12V

Menovitý Výkon: 24W

Masážne Režimy: F1-F8

Dĺžka kábla: 5.08 FT/1.55 M

Poznámka:

1. Prosím, dovoľte 1-2cm líšiť vzhľadom na ručné meranie!

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok, nemusí byť odráža skutočné položky.

Package Zahrnuté:

1* Elektrické Masážneho Kresla Vankúš

1* Napájací Adaptér

1* Užívateľská Príručka

Späť Masér Elektrické Zimné Infračervené Teplé Liečebné Masážne Kreslo Čalúnenia Sedadla Pad Massagers na Krku a Chrbta s Teplom

Štítky: elektrické masážne kreslo, elektrické masážne kreslá, nuga vyhrievané matrac, masáž chrbta electr, pás masážny vankúš, 95 masku na tvár, vankúš, senior masážne matrace, masáž hlavy stoličky, prenosné masážne kreslo vankúš.


( 0 Hodnotenie )

Počet