2 v 1 Hudby LED Star Projektor Svetlo LED Hviezdne Nebo Projektor Nočné Osvetlenie Farebné Rotujúce Nočné Svetlo pre Dieťa Spálňa Decor

€14.59


2 v 1 Hudby LED Star Projektor Svetlo LED Hviezdne Nebo Projektor Nočné Osvetlenie Farebné Rotujúce Nočné Svetlo pre Dieťa Spálňa Decor

Teplé Tipy:

1:Máme Veľa na sklade na tejto položky sa budú posielať v rámci 48hours po úhrade

2:podporujeme väčšinu CSV Drop shipping/veľkoobchodné objednávky,kontaktujte nás a získajte VIP cenu

3:Loď Zo Zámoria Sklade, dodacia lehota:

USA/Francúzsko(3-12days),UK/DE(3-8days),Španielsko/čr/Taliansko/Poľsko/Rakúsko (6-15days),

s sledovacie číslo a aktualizované informácie (Nemecko, veľká BRITÁNIA, môžete vybrať Francúzsko sklade)

ak máte akýkoľvek problém,stačí, neváhajte a kontaktujte nás,vďaka

Funkcia:

1.6 sady zaujímavé projekcia filmov: nočné svetlo projektor je vybavený 6 rôznych krajiny filmy, otáčanie v rozsahu 360 stupňov a rôzne farebné meniace sa svetelné efekty, ktoré môžete priniesť svoje deti zázračné a romantický večer.

2.Dva-v-jednom baby nočné svetlo: detské hviezdne nebo projektor má dva režimy. Režim 1: Vybrať a dať do filmu, a potom ho použiť ako dekoratívne projekcie svetla na narodeniny, strany a spálne. Režim 2: uzavrieť film a zatvorte veko. Tichý, mäkké osvetlenie bude neovplyvňuje vaše dieťa spať, môžete zapnúť hudbu relaxovať spánku. Najmä, má načasovanie pre vypnutie funkcie, silný 8-úroveň stmievania a nastavenie hlasitosti funkciu, ktorá je veľmi vhodný pre dieťa spálne, deti a svoju rodinu.

3.High-rozlíšenie projektora a noci, svetla a music box: To nie je len rotujúce nočné svetlo projektora pre deti, ale aj vynikajúci music box pre deti. Vybavený 8 melodické mäkké piesne a high-quality reproduktory, môžete si vypočuť krásnu hudbu a zároveň sa teší na krásu hviezdnej oblohy. Kombinácia viacerých farieb a dynamické 360 rotujúce nočné svetlo premietacie vytvára uvoľnenú, romantické a nádherné farebné atmosféru pre vašu rodinu.

4.Diaľkové ovládanie a USB nabíjanie: Vstavaný dlhodobé batérie (1200mAh), USB nabíjanie. Môžete ho použiť bežne počas nabíjania (úplné nabitie na 2H, použiť 10-30H). Dýchanie a rotujúce svetelné efekty, jeden a viac osvetlenie farby. Hlasitosť hudby a osvetlenie jasu môže byť upravená. Tiež vstavaný 15/30 minút, automatické vypnutie časovača. Môžete ľahko ovládať svetlo galaxy projektor z postele alebo pohovky. Poznámka: uistite sa, že diaľkové ovládanie poukazuje na vzdialené prijímanie oblasti (3 M) produktu.

5.Dekorácie a nádherné darčeky: Naše nočné svetlo projektora je skvelý projektor s 3 svetlé LED žiarovky projekt farebné hviezdy na steny a strop svojej spálne. Jeho vzhľad je veľmi roztomilý malý antler. Vytvára nádhernú noc a pomôže deťom inšpirovať zvedavosť a predstavivosť. Naše diaľkové ovládanie dieťa nočné svetlo projektor je ideálny darček voľbou pre narodeniny, strán, svadby, party dekorácie, deň detí, Vianočné a výročia. Skvelé darčeky pre chlapcov a dievčatá. Popis:

Materiál: ABS

Veľkosť produktu: 110*110*150mm

Produkt výkon: 1W

Čas nabíjania: 2 hodiny

Kapacita batérie: 1200mAh

Music box hudba:

1. Music box tanec

2. Hark, že počul spievať uhol

3. Radosť sveta

4. Bibbidi Bobbidi Boo

5. Pamäť

6. Ach Vianočný Stromček

7. Nechať to ísť 8. Sky city

Zoznam balíkov: 1* Nočné svetlo 6* listov 1* USB kábel 1* manuál

Štítky: útok titan, dekor veľkonočné, figurin jeden kus, lampa led, mini projektor, prípade haikyuu, led, medzi nami figur, karta mega, yoda.


( 2 Hodnotenie )

Počet