Farebné Akvárium Hypnotické Medúzy Svetlo LED Nočné Lampy USB/Batérie Powered Ellyfish Nádrž Svetlá Farby Deti Darčeky

€10.29


Odrážky:

1、Farebné Akvárium Nočné Svetlo: realistický medúzy pomaly %EF%BC%82swims%EF%BC%82 nádrž na vodu, s farebnými LED svetelné efekty, veľmi krásne. Vytvoriť romantickú atmosféru, tajomstvo pocit, násobí.

2、Zaujímavé Kŕmenie: Realistické tichom pozadí, simulujúce elegantný pohyb medúzy v hlbokom mori, a spôsob, akým medúzy pohyby sú tiež rôzne. To dáva ľuďom pocit hlbokého pokoja hlboké more. Elegantný a tajomné medúzy je naozaj nie je ľahké získať, teraz môžete ľahko vlastné.

3、Jednoduché Použitie: Naše medúzy svetlá môžu byť napájané z batérií alebo USB nabíjačky (3 AA batérie sú potrebné, nie je súčasťou balenia). Stlačte vypínač ON/OFF tlačidlo a na produkt sa začína pracovať. V tejto dobe, je v automatickom farby režim. V tejto režimu, tam je energia-úspory dizajn. Svetlo bude striedavo zapínať s časom → vypnutý → lit.

4、Energeticky úsporné Dizajn: Automaticky zastaví po 4 hodinách práce, a to môže fungovať znovu stlačením tlačidla ZAPNÚŤ/VYPNÚŤ znova. Automaticky vypnúť napájanie, aby sa šetrila energia.

5、Platné Scény: Ideálne nočné svetlo na detské izby, dekorácie, vhodný pre domáce pozadí dekorácie, kancelárska stolná lampa, spálňa nočné svetlo, stolný akvarijné svetlo. Po náročnom práce, ľahnite si, zbaviť stresu a vychutnať si uvoľnený život. Ideálne Vianočné darčeky. Deň vďakyvzdania darčeky pre deti a rodiny.

Funkcie:

1. LED farebné akvarijné svetlo je veľmi krásna v noci to pláva na vodnej nádrži, živo.

2. Ozdobte spálne a zvýšiť romantickú atmosféru.

3. Humanized dizajn, šetrnejšia k životnému ochranu, nie odpad, elektrina.

Špecifikácia:

Materiál: ABS+silikónové medúzy+elektronického príslušenstva

Váha: cca 700g

Veľkosť: cca 18*10*23 cm/7.08*3.94*9.05 v

Napájanie: 3 x AA batérie (nie sú súčasťou)

Balenie: farba box

Balenie Zoznam:

Medúzy Nočné Svetlo*1

USB Dátový Kábel*1

Návod Na Použitie*1

Štítky: medúzy led, umelé medúzy, medúzy plyšové, Medúzy, led submerse, móda želé rýb lampa, akvárium pretekať, medveď vešiak, akvárium stmievač, ir led nočné svetlo auto.


( 0 Hodnotenie )

Počet