Šperky Organizátor Zobrazenie Cestovných Šperky Prípade Velvet Prenosný Úložný Box Pre Krúžok Náhrdelník Náramok Náušnice Skladovanie Nádoba

€4.76


Funkcie:

Ľahký a prenosný : šperky úložný box je ľahký pre ľahké prenášanie v taške alebo kufri. To je ideálne na cestovanie šperky box na krátkodobé cestovanie.

Jednoduchý a Kompaktný Dizajn: šperky úložný box má elegantný outlook . Jasný a riadne úložný priestor môže ubytovať prstene, náhrdelníky, náušnice, náušnice, manžetové gombíky a iné malé šperky.

Mäkké na Dotyk: interiér box je vystlané mäkkou hrnuli podšívka. Mäkké na dotyk a proti vráskam. Je chrániť vaše šperky vnútri proti prachu, odtlačky, škrabance, poškodením a krádežou.

Vhodné Príležitosti: Ideálny pre ukladanie dievča šperky vrátane náramky, náušnice, prstene, náhrdelníky a iné vzácne keepsakes.

Najlepší Darček Výber: šperky úložný box bude perfektný darček pre vašu rodinu a priateľov. Toto je tiež vhodné na Valentína darčeky, narodeninám, Deň matiek darčeky, Vianočné darčeky, Nový Rok darčeky, svadobné dary, svadobné dary, výročie dary, atď.

Špecifikácie:

Meno: Šperky Úložný Box

Materiál: caimond žily

Farba: modrá, ružová a svetlo šedá

Váha: cca 80 g

Veľkosť: o 10.2*5.1*3.5 cm/4.02*2.01*1.38 v

Používa: šperky skladovanie

Vhodné na scéne: šperky skladovanie, Valentína, Vianoce, darčeky

Balenie Zoznam:

1*Šperky Úložný Box

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: newcastle šatky, zadné opel astra h, newboy klobúk šitie, newboy klobúk jednoduché, najnovšie sexy noc, novorodenca tunika nastaviť, najnovšie pro kamery, najnovšie 116 tablet, novorodenca tutu šedá.


( 1 Hodnotenie )

Počet