Montáž na stenu Vodotesný Telefón Box Sprcha Držiaka Telefónu Dotykový Displej Kúpeľňa Držiaka Telefónu, Mobilného Telefónu, Utesnené Ochranné Pokrytie

€3.26


Vodotesný mobilný telefón box punch-zadarmo na stenu dotykový displej mobilného telefónu držiteľa kúpeľňa, wc sprcha, utesnené ochranné pokrytie skladovanie

Odrážky: 1、, Kde k Inštalácii: Môže byť inštalovaný na zrkadlo alebo kúpeľni dlaždice.

2、Citlivé Obrazovky: S 0,25 mm flexibilné dotykový displej, citlivé na dotyk, keď sa vezme zobraziť v kúpeľni, môžete nastavenie hlasitosti, prepínač piesne, hrať hry, prejdite novinky.

3、Anti-fog Vysoký Uhol pohľadu, Okna: Aj keď hmla je generovaný počas kúpeľa, nemá vplyv na jasnosť mobilného telefónu na obrazovke.

4、Nepremokavé Funkcia: telefón držiteľ je utesnené a vodeodolné.

5、Platné Mobilné Telefóny: Univerzálna veľkosť vhodná pre všetky mobilné telefóny v rámci 6.8 cm.

Funkcie:

Nepremokavé a anti-fog, citlivý dotykový displej.

Špecifikácia:

Názov: Kúpeľňa Vodotesný Telefón Prípade

Materiál: ABS+PET

Veľkosť produktu: o 28 x19 x 105mm/1.1*0.75*4.13 v

Platné mobilné telefóny: menej ako 6.8 cm

Hmotnosť výrobku: o 140 g

Farba: biela/modrá

Spôsob inštalácie: non-označenie nálepky a otvor bez stene visí

Aplikácia: cestovanie, kuchyňa, spálňa, kúpeľňa, obývacia izba

Balenie Zoznam:

Kúpeľňa Vodotesný Telefón Prípadu*1

Non-označenie Nálepky*1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: jewerly organizátor skladovanie, skladovanie bavlna puky, mtb telefón mount nepremokavé, box dieťa sprchovací box candy, kúpeľňa telefón, 5 mm lano, reťaz, zber mincí box, v kúpeľni skladovanie, kúpeľňa obrazovke plastové, muži snack box.


( 1 Hodnotenie )

Počet