360-stupňové Otáčanie Kozmetické Úložný Box Make-up Organizátor Nastaviteľný Priehľadný Úložný Box Double-layer Rúž Úložný Stojan

€36.99


360-stupňové Otáčanie Kozmetické Úložný Box Make-up Organizátor Nastaviteľný Priehľadný Úložný Box Double-layer Rúž Úložný Stojan

360° otáčanie kozmetické úložný box otáčať nemožno, aby bolo jednoduché pre vás na použitie, produkty pre starostlivosť o pleť, aby všetky svoje kozmetika v poriadku.

Veľká-kapacita make-up organizátor: môžete ukladať všetky vaše kozmetiky a produktov starostlivosti o pleť

Jednoduchá montáž a demontujte: nastaviteľné vrstva umožňuje upraviť výšku zásobník na zahrnutie kozmetické kontajnerov všetkých tvarov a veľkostí

Veľkosť: 23cmx23cmx32cm

Materiál: Plast

Balenie zoznam: 1x úložný box

Poznámka: 1, prosím, postupujte podľa pokynov na inštaláciu, jednoduchá inštalácia

2, nezahŕňa kozmetiky na obrázku

1). Budeme loď do 3-5 pracovných dní (podľa objemu objednávky) po obdržaní vašej platby.

2). SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a neobsahuje víkendy a sviatky. Dodacia lehota sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

3). dodacia lehota:

A). Dokončený v priebehu 4 až 10 pracovných dní UPS / Fedex

B). 6 až 15 pracovných dní poskytované EMS

C). V 20-40 pracovných dní od Čína Príspevok Letecky, ruskej štátnej zvyčajne potrebuje viac dní.

d). Pošleme vám podľa polohy a logistika spôsob si vyberiete, a budete získať sledovacie číslo do 1-3 pracovných dní od doručenia.

E). Nie sme zodpovední za žiadne problémy, prieťahy alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby.

Od ručné meranie môže spôsobiť rozmerová odchýlka (pozitívne a negatívne 1-2cm fluktuácia), farebný rozdiel je spôsobený faktormi, ako sú zobrazenia, počasie, osvetlenie, atď. Obraz bude mať rôzne farby na rôzne displeje, ale len malé rozdiely nebudú vezmite Prosím na vedomie, že výrobok je dotknuté.

Milí kupujúci, ak nie ste spokojní s našimi produktov a služieb, kontaktujte nás prosím pred odchodom negatívnej spätnej väzby, potom budeme snažiť riešiť problémy a aby ste spokojný. Toto je pre nás veľmi dôležité a vďaka za vaše porozumenie.

Vďaka za účasť a prajem pekný deň.

Štítky: make-up, dvojité konci lip liner, violončelo stojan, jewerly organizátor skladovanie, 360 rotujúce make-up organizácie, úrad organaizer, vlastné kozmetické skladovanie, ika skladovanie, lesk na pery stick, box storag.


( 2 Hodnotenie )

Počet