Moderné Tvorivé TV Geometrické Koberec Vintage Nostalgia Štýl Podlahové Rohožky Hrubé Koberčeky Oblasti Domova Obývacia Izba, Kúpeľňa Koberec

€7.69


dianxiaobao_1

dianxiaobao_2 Moderné Tvorivé TV Geometrické Koberec Vintage Nostalgia Štýl Podlahové Rohožky Hrubé Koberčeky Oblasti Domova Obývacia Izba, Kúpeľňa Koberec

Vážení priatelia, vitajte v mojom obchode. kvalita tohto výrobku je dobré. A všetkých veľkostí a dizajnov je na sklade. prosím, nebojte sa o nič.

Položka Popis: Stav: 100% Zbrusu Nový Materiál: 100% Polyester Množstvo: 1PCS Veľkosť:(Cca) 4 0x60cm/ (Cca) 5 0x80cm/ (Cca) 60 x90cm Prevod: 1 cm = 0. 393 palec, 1 palec=2.54 cm Farba : Červená, Šedá, Žltá Hrúbka : Cca 15 MM Znak : Silná absorpcia vody, č plávajúce vlasy, Priedušná Platných miest : Jedáleň, hala, obývacia miestnosť, konferenčná miestnosť, vstupná hala, štúdia izba, kúpeľňa, hala, spálňa, kuchyňa.

Upozornenie: Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel. položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie.

Zásielky:

1.Prepravujeme tovar do celého sveta.

2.Všetky objednávky budú loď out v 2 - 7days, zvyčajne zasielame tovar do 24 hodín afterreceipt platby.

3.My len loď na adresu, ktorá je poskytovaná na www.tantra-egypt.sk, tak pls uistite sa, že vaša adresa je správne a až do dátumu.Nie sme zodpovední za zlý, alebo undelivery adresu.

4. Ak máte špeciálnu požiadavku o shippment, môžete nás kontaktovať alebo zanechať správu, budeme sa snažiť spokojní s vami.

Upozornenie:

Naším cieľom je, aby sa ubezpečil, že máte príjemné nakupovanie s nami.Prosím, láskavo nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. A to je pre nás veľmi dôležité. Vďaka za vaše porozumenie a podporu.

Pošlite nám e-mail alebo nás kontaktujte pred odchodom 1 alebo 2 deň alebo negatívne, neutrálne spätnú väzbu, oropening sporu. Chápeme vaše znepokojenie a frustrácie môžete mať, Budeme sa snažiť vyriešiť problémy. Prosím, dajte nám šancu, aby riešili problémy . Sme vďaka za vaše úsilie, aby sa tento predaj a nákup skúsenosti šťastný.

Ak máte akékoľvek otázky o našich produktoch a službách, prosím kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu. Wewill v našich silách, aby pomôžeme a odpovieme vám do 24 hodín, vo väčšine prípadov.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Štítky: lcd opierky hlavy, pioneer vsx 321, W903, hra nostalgia, auto mp, tortu cupcake plesní, fdr x3000, 3 tier tortu formy, nostalgia hračka, gén simmon.


( 0 Hodnotenie )

Počet