Bublina Kiss Koberce Pre Obývacia Izba Perzský Štýl Červenom Koberci Geometrický Vzor Rohože Dekor Koberec Domov Spálňa Non-Slip Koberčeky Oblasti

€6.81


Značka: Bublina Kiss Materiál: 100% Polyester balík obsahuje: jeden koberec Dno: Non-Sklzu Spodnej Veľkosť:(približne) 40x60cm/45x75cm/60x90cm/40x120cm/80x120cm/80x160cm/100x160cm Ak potrebujete prispôsobenie, prosím, kontaktujte nás Prevod: 1 cm = 0.393 palcov, 1 palec = 2.54 cm Platné miesta:obývacia izba, spálňa, kuchyňa, vonkajšie

(1) Proti šmyku a opotrebovaniu, absorbovanie vody a oleja. (2) Ľahko sa čistí, môžete použiť práčku, alebo umývanie rúk. (3) šetrné k Životnému prostrediu potlač a farbenie, neobsahujú škodlivé látky. (4) Mäkké,Koberec, ktoré môžu byť zložené na skladovanie.

1.Ručné meranie veľkosti sa môže vyskytnúť 1-3 cm odchýlka, prosím pochopiť. 2.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Vo všeobecnosti sme použiť špeciálne express line dodanie za oblasť EÚ 7 až 15 dní ,Rusko 10-20 dní, Spojené Štáty 10-25 dní, Juhovýchodnej Ázii 5-7 dní, Izrael 7 až 15 dní, 15-35 dní pre ostatné krajiny

Scény Displej (Сценарий показывает)

Vzor displej (Отображение шаблона)

Podrobné Zobrazenie (Подробный дисплей)

Lemovanie Displej (Отображение подшивки)

Pripomienka: Vážení zákazníci, náš výrobný odbor má novo zavedený biele lemovanie pre tento koberec. Skutočné obrázky z koberca sú nasledovné, celkový efekt je čistejšie a krajšie. Ak potrebujete ďalšie farby na lemovanie, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis pred objednávke. Sme predvolené, ak chcete biele lemovanie.

Veľkosť tabuľky je len pre referenčné účely. Pre konkrétnu veľkosť koberca na link, prosím objednávku podľa dostupných možností. Ak potrebujete prispôsobiť veľkosti, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis.

Otázka: Je non-slip? Odpoveď: Áno, na spodnej časti koberec je vyrobený z non-slip plastové. Otázka: Ako vyčistiť koberec? Odpoveď: koberec môže byť stroj umyté alebo umyť ruky. Odporúča sa použiť vysávač na čistenie veľkých kobercov Otázka: ako mám postupovať, ak chcú veľký koberec? Odpoveď: kontaktujte náš služby zákazníkom priamo. Otázka: Ak sa mi nepáči to, ako môžem ho vrátiť? Odpoveď: v prípade, Ak kupujúci vráti tovar v lehote do 15 dní po prevzatí tovaru z akéhokoľvek dôvodu, my vám to vrátiť kupujúcemu. Však kupujúci musí znášať náklady na prepravu vráteného tovaru, a zabezpečiť, aby sa vrátil položky zostanú v pôvodnom stave. Otázka: Čo logistiky sa používa na dodávky? Odpoveď: tovar je prepravovaný v súlade s normami www.tantra-egypt.sk, Čína Príspevok Letecky, www.tantra-egypt.sk a ePacket, a dorazí vo väčšine krajín do 15 až 35 pracovných dní. Čas doručenia závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 pracovných dní. Ak chcete získať tovaru rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť za dodatočné prepravné náklady, vám môžeme poskytnúť na nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie spôsoby dopravy: UPS, DHL, Fedex, TNT, DEPX, EMS. Prostredníctvom týchto metód sa dá dostať tovar v priebehu 5 až 7 pracovných dní.

Štítky: rozkladací gauč, zem mat, skladacia sedačka, mat červená, európska koberce, mačka, pes mat, tkané červenom koberci runner, farma mat, diy červenom koberci runner, dieťa koberce.


( 0 Hodnotenie )

Počet