Zbrusu Novej OPTICKEJ ŠOŠOVKY LASERA pre Bose Acoustic Wave Veľké Typ Top Loading CD-3000 Mechanizmus CD3000 Optické Bloku CD 3000

€11.40


Poznámka predtým, ako budete kúpiť:

Šošovky lasera je nestabilné. Uistite sa, že máte dostatočné kapacity, ak chcete nahradiť potrebu (šošovka lasera/laserovej rezacej hlavy), ako aj ostatné príslušenstvo, inak: Po kúpite našich produktov, prosím, uistite sa, že vzhľad pre profesionálov byť nahradené. Testovanie! Aby sa zabránilo samotného výrobku, ako aj škôd na váš počítač. Pred inštaláciou, prosím, otvorte ochranu bodov.

Doprava:

1.Položky sú dodávané len po prijatí platby.

2.Prosím, pozrite sa na svoju adresu opatrne pri spracovaní objednávky.

3.Prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ak ste nedostali balík do 30 dní.

4.Ak ste nedostali pozemok v 45 dní, prosím, aby nás 3-5 pracovných dní pre kontrolu nedoručené balíkov predtým, než my vystavíme refundáciu.

Platby:

1.Pred objednávkou , potvrďte prosím cenu a ďalšie podrobnosti s dodávateľom.

2.Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom.

Spätná väzba:

1.Spoliehame sa na našu povesť a spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité, prosím zanechať dobrý spätnú väzbu použiť, ak sa dostanete spokojní s našimi tovar a služby.

2.Prosím, dajte použili možnosť vyriešiť všetky problémy. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a bude sa snažiť čo najlepšie vyriešiť problémy.

3.Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. Pomôžeme vám vyriešiť problém.

Štítky: hudobné centrum s rádio, laserová optická, laser vyzdvihnúť, nahradiť laser cd prehrávač, led bary laser, bosy vlna parochňu, bose vlna, rádio, cd prehrávač fm, bose muž, bose laser, fm rádio.


( 0 Hodnotenie )

Počet