2 Din Android 8.1 GPS Navigácia, autorádio Stereo Multimediálny Prehrávač Pre Honda CRV 2012 2013 Auto Rádio Stereo žiadne dvd

€78.11


It podpora veľa model auta, logo, ako Boot Logo, možno si môžete pozrieť sa na to, že len časť logo zobrazené Na Android rádio podporuje prakticky všetky aplikácie, aplikácia mapy (Yandex mapy, Google maps, IGO mapy, atď.). Tu si môžete stiahnuť svoje obľúbené aplikácie cez Google play, tiež môžete stiahnuť mapu od telefónu a potom nainštalujte USB pre offline GPS.

1024*600 rozlíšenie obrazovky, podpora HD 1080P video display. Vstavaná wifi, aby si on-line hudbu a videá. Podpora zobrazenie USB a SD Kartu. Podpora Médií Formát:JPEG,DVD-R/RW,CD,WMA,MP3,DVD-RAM,Mp4,ect. Môžete pripojiť iphone a android telefóny váš Telefón takýto GPS navigácie, hudbu,hrať hry,videá. Robí pripojený jazdy ľahšie, bezpečnejšie a príjemnejšie. Pre telefóny Android, môže sa pripojiť a ovládať zariadenie pomocou USB, Pre iphone, môžete pripojiť pomocou wi-fi. Keď auto so spiatočkou, toto auto DVD bude automaticky prepnúť na zálohovanie obrázkov z fotoaparátu zobrazenie so parkovanie linky. Po nastavení je táto funkcia môže zachytiť udalosti, ktoré nastanú počas jazdy, poskytovanie bezpečnostných funkcií, ako sú zrážky zábery. Podpora FM rádio stanice môžu byť realizované v pôvodnej rozhlasovej účinok. SOM Frekvenčný Rozsah:522-1620KHz; Ladenie FM Rozsah:87.5-108MHz Pripojte váš smart phone funkcia Bluetooth aktivovaná,môžete volať a prijímať hovory priamo z auta dvd sám so zabudovaným MIKROFÓNOM a reproduktorom. Aby vaše ruky voľné pre bezpečnú jazdu. A so zabudovanou 4*45 W, zosilnenie, hudbu, zvuky jasné, dokonca aj pri vysokej hlasitosti. Prispôsobiť zvuk na vašich osobných preferencií s 9-pásmový grafický ekvalizér. Pop, Rock, Jazz, Klasická, Ploché, Používateľ, Hlas. Viac prispôsobenie možnosť nechať si môžete prispôsobiť zvuk skúseností, ako je. kompatibilné s väčšinou volantu ovládacie funkcie. Jednoduché prepínanie skladieb,kanálov a nastavenie hlasitosti, aj pre handfree bluetooth telefónu, aby vám bezpečnejšie a príjemnejšie cestovanie. S OBD funkcia je k dispozícii na tejto jednotky, môžete získať v reálnom čase údaje a problémy kódy z vášho vozidla počítača. Všetky údaje z vášho vozidla je uvedené v ľahko čitateľný. Na rozdiel od väčšiny auto prijímače, máme trvá 9 palcový displej namiesto 8 cm. Monitor je ešte väčší, obraz je ešte jasnejšie OSD jazyky: angličtina / ruština / French / German / Spanish / Italian / arabčina / portugalčina / turečtina / Thai / Polish / hebrejčina atď. To môže podporovať viac ako 60 jazykov.

Štítky: autorádio, bluetooth autorádio, auto bluetooth rádio, navigácia gps, 1 din auto prehrávač, 2 din rádio pre android, 2din android rádio, 2 din rádio, android auta, smartphon.


( 1 Hodnotenie )

Počet