Nepremokavé Bluetooth Morských Digitálnych Médií Stereo Prijímač s MP3 Prehrávač, AM FM a USB pre Streamovanie Hudby na Lodiach, Golfové Vozíky

€55.38


IPX5 Vode Odolný, Dobre Utesnené, aby sa zabránilo Zahmlievaniu/Vlhkosti vo vnútri obrazovky Vstavaný Zosilňovač 4 X 50 W Výstupný Výkon Veľký Chladič na Jednotku Max 4 x 6,5" Reproduktory, Žiadne Starosti Viac-Vykurovanie Vychutnať Skvelý Zvuk na Lodi, UTV alebo Vonkajšie Prostredie A2DP Bluetooth Audio Streaming, Prenášať Rozmedzí 8 metrov Pridať Bluetooth audio streaming do vašej lode, silové športy vozidla a vírivka S Velex Morských Prijímač Digitálnych Médií môžete pridať streamovanie hudby na takmer akúkoľvek stereo systém. Tento IPX5 vodotesná jednotka vyhovuje štandardu 3" ručička otáčkomera otvory a zahŕňa montáž hardvéru, takže si môžete vychutnať AM FM vysielanie hudby zo smartphone skladieb alebo trendov hudby na aplikácie, ako napríklad Spotify a Pandora. USB adaptér vyrovnáva umožňuje plug and play hudbu z vášho MP3 prehrávača alebo médiá stick. Či si chcete oddýchnuť vo svojej kúpeľnej vani, s cool jazz prejav nad vami, alebo začať svoje party čln s priateľmi, Velex Morských Prijímač Digitálnych Médií vám umožňuje vychutnať horúce zvuky lete kedykoľvek a kdekoľvek. Nie je koniec zábavy možnosti Tejto hlavnej prijímač digitálnych médií má vstavaný Bluetooth A2DP podporu, priame ovládanie pre iPod a iPhone, zariadení cez Bluetooth, hudbu aj video k dispozícii cez USB vstup. So 180 w špičkový výkon, podporuje 4 reproduktory na 45 w každého. Silikónový gél tlačidlá a 3-palcový TFT IPS displej umožňujú ovládať basy, v ýšky, rovnováha a AM FM predvolieb. Všetky káblové zväzky sú súčasťou Velex prijímač, aby sa inštalácia aj rýchlejšie a jednoduchšie. Vy vyskúšať bez rizika pre 30 dní, Spokojnosť Zákazníka je našou najvyššou prioritou. S našimi 30-Dňová Záruka vrátenia Peňazí, môžete vyskúšať Velex Bluetooth Stereo Prijímač na loď alebo iné rekreačné vozidlo s dôverou. Ak náš výrobok nebude vykonávať svoje očakávania, jednoducho vrátiť pre bezproblémové vrátenie celej kúpnej ceny. Jazdiť na vlnách až do výšky vašich obľúbených digitálnych médií. Pridajte Velex Bluetooth Morských Stereo Prijímač do vášho košíka dnes.

Štítky: kolo morských stereo, android box, fm vysielač usb, loď rádio, horák, rádio, bluetooth, media player, fm rádio, retro rádio, prehrávač, Rádio.


( 2 Hodnotenie )

Počet