Automatické Touchless Hand Sanitizer Dávkovač na Stenu Mydla 550ML

€12.51


OOTDTY

Špecifikácie:

Color: #1 Sprej, #2 Gél, #3 Peny

Materiál: ABS plast

Kapacita: 550 ml / 18.5 oz

Batéria: 4 AA batérie(nie sú súčasťou)

Veľkosť: 24 x 14 cm / 9.4 x 5,5 cm (Cca)

Spôsob Inštalácie:Späť Lepidlo

Funkcie:

● Automatické hand sanitizer dávkovač na stenu s snímača, dať si ruku pod snímača 3-10 cm, a nech dávkovač začať pracovať pre neustále, kým tekuté mydlo vyjsť z tryska, Rýchle ručné dezinfekcia a zabránenie sekundárnej infekcie(POZNÁMKA: aby sa zabránilo misoperation, priestor najmenej 40 cm by mali byť vyhradené pod hand sanitizer dávkovač, a to by nemal byť inštalovaný na mieste, kde je silné slnečné svetlo je vystavená)

● 550ml kapacita kontajnera - praktické transparentné zobrazenie okna dizajn, otvorte mydla kryt a dopĺňanie mydlo alebo gél na kontajner, môžete vidieť zostávajúci objem v reálnom čase. ktoré je napájané z 4 AA batérie(nie sú zahrnuté), sanitizer dávkovač majú nízke napätie indikátor, keď zistíte, LED svetlo, ligotať sa neustále.

● Vhodný ako pre Rezidenčné a Komerčné Použitie: Ideálne pre kuchyňa, kúpeľňa, úradov, škôl, skladov potravín, zariadenia služieb, výroby a nemocníc, najmä pre vysoko-dopravné plochy ako sú toalety, break izieb a jedální.

Poznámka:

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

Č maloobchodnom balení.

Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie Obsahuje:

1 x Mydla (iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

Štítky: automatu dávkovač na mydlo, ručné umývačky, kúpiť na stenu dávkovač na mydlo, pivo pena stroj, Sanitácie Gél, postrekovač sanitizer, automatické strane sanit, nožnicový sanitizer, ručné sanit, varenie sanitácie.


( 1 Hodnotenie )

Počet