LEEPEE 2.4 G Bezdrôtový Vysielač, Prijímač, Držiak Pre Auto parkovacia Kamera DVD Obrazovky Monitora Zadnej strane Dash Cam GPS Auto Príslušenstvo

€6.68


Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné 2.4 G bezdrôtové farebné video prijímač / vysielač, vyhýba sa komplikovaným vedenia. 50 m pracovný rozsah, vhodné pre väčšie vozidlá, malé nákladné autá, automobily, dodávky, a RVs, atď. Stabilný signál zaručuje vyššiu kvalitu obrazu, Hlavne byť použité pre bezdrôtové pripojenie na ľahké vozidlá pre video výstup na monitor, DVD prehrávač, fotoaparát, a MP5 atď. Trvať jednu minútu dostať váš fotoaparát sa stal bezdrôtové kamery, jednoduchá inštalácia. Pripojenie na spätné kamery a predné video obrazovky. Nosenie all RCA na kompozitné video spojenia.

Špecifikácia: Vysielač frekvencie: 2468MHz výstupný Výkon: 100mW

Video in / out: PAL / NTSC kompozitný video signál

Pracovná teplota: -20 - 70 stupeň citlivosť Prijímača: -93dbm

Vstupné napätie: 12V Pracovný prúd: 200mA

Práce oblasť: 50 m

Vysielač / Prijímač dĺžka kábla: o 1.55 m Package : 1 x Vysielač 1 x Prijímač

Robiť dropshipping ?

Áno,sme robili.Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás.

Výroba Karta Bezpečnostných?

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Keď je zásielky zaslanej?

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, sviatkov, a tak ďalej. Ak objednávka nebude prijaté v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Ako sa o peniaze?

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné.

Ak sú tam nejaké iné problémy , Kliknite na Pomocníka

Štítky: bmw f30, carcamera, Automobilové DVR, ddpai mini, gp tracker, zozadu dash fotoaparát, fotoaparát zadnej strane, auto dash kábel kamery, parkovacia kamera, koleos auto dash fotoaparát.


( 0 Hodnotenie )

Počet