DSLA143P970 Common Rail Tryska DSLA143P970 0433175271 pre Injektor 0445120007

€11.08


Milí kupujúci: Ak zvolíte "ekonomický" spôsob dopravy, a potom v sezóne logistiky, niektoré krajiny sa oneskorenie prijímanie balíkov na chvíľu. Ak nemôžete prijať, oneskorenie, potom zvoľte si, prosím, letecky, rýchlejšie prepravu a ochranu. Ak potrebujete ďalšie iné elektronické výrobky, môžete ma kontaktovať. máme veľký elektronická jednotka store, privítame vaše rady! Nákup Tip: Keď dostanete výrobok, produkt sa objaví jemné škrabance, rozbité, ohnuté kolíky, v prípade žiadny vplyv na použitie, nebudem akceptovať kontroverzie, ak s tým nesúhlasíte, prosím, nie v mojom nákup z obchodu, samozrejme, ak prijmete túto jemné produkt situácie, v primeranej prípade, keď sme sa vyhnúť sporu, budem môcť ponúknuť vám niektoré zľavy na nové objednávky. Ak potrebujete viac častí Pls a kliknite na tlačidlo odoslať objednávku.Ak potrebujete viac množstve,Pls kontaktujte nás. Ak si mysli cenu,Ak niektoré časti nemožno zistiť, v mojom obchode,Pls kontaktujte nás,sme stále ešte v mnohých častiach nemajú zverejnené. Pošleme na najnovšiu verziu produktu, inovované funkcie. Môže to má iný tvar alebo farbu. Ak nemôžete súhlasiť, pls nechcem kúpiť. Prosím, nenechajte otvorenej a nechať všetky zlé spätnú väzbu, ak máte nejaké otázky, neváhajte nás kontaktovať,sme vám uspokojivú odpoveď. Dúfam, že sa vám pochopiť nás, ďakujem vopred.

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nie sme uarantee dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Všetky objednávky bude loď sa v 1-5 buiness po zaplatení overiť .Pls čakať v pacienta.

Čína Príspevok mail nie je rýchle , Usally potrebu 15-60days arriived.Ak v naliehavých .Pls vybrať DHL/ Fedex/EMS.Môžeme napísať nízkou hodnotou, pre cutomer ak v núdzi!

Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus len môžete sledovať na domácich našej krajiny,ale to nemá vplyv na váš príjem.

Ak chcete, aby vaše produkty a nechcete strácať čas, pls vybrať Čína Príspevok Registrované Air Mail. Ak sa rozhodnete Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus a balíček je stratené. Sme ukáže vám pošleme obale a my sme len môže refound 50%. Je to váš výber, Sme všetci museli riskovať. Ak nemôžete súhlasiť, pls nechcem kúpiť.

Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus a Čína Príspevok Registrované Vzduchu Mail, všetko môžete sledovať v

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Spätná VÄZBA: Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme! :) Ak ste arenot spokojná s produktom a servisu,prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek negotive a a neutralfeedback. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Ďakujeme! :)

Štítky: Common Rail Tryska, cp4 čerpadla, 1jz, dsla150p502, injektor piezoelektrické, delphi paliva, defute kubota, common rail, palivo železničnej, common rail injektor nástroj.


( 1 Hodnotenie )

Počet