2 balíčky umývateľný suché/mokré podložky vhodné na výmenu Irobot Braava Jet M6 (6110) inteligentné čistenie robot príslušenstvo

€3.85


(Modely kompatibilné): 2 umývateľný čistenie podložky v balení, kompatibilné len s Braava jet m6 robot mop. (Vysoká kvalita): Vyrobené z absorpčného vlákniny, pevne prešité, odolné. (Opakovane a umývateľný): Viac hospodárne a šetrné k životnému prostrediu ako jednorazové výrobky. (Účinné čistenie): Pre dobre utesnené podlahy, ako sú parkety, dlažba a kamenných podláh. (Vysoká kvalita): Ľahko odstrániť špinu a škvrny, ľahko vymeniť, jednoduchá inštalácia a rozoberať. Vysoká kvalita: Ľahko odstraňuje špinu a škvrny. Umývateľný a recyklovateľné: Ušetrite čas a peniaze. farba: šedá Materiál: Vlákno vlhkosti Veľkosť: 26.7 * 10.6 cm balenie obsahuje: 1 * suché čistenie pad+ 1 * tepovanie pad Len vyššie obaloch, s výnimkou iné produkty. Poznámka: Svetelné zdroje a rôzne displeje môžu spôsobiť farby produktov na obrázku mierne líšiť od skutočných produktov. Prípustná chyba merania je +/- 1-3 cm.

Štítky: utrite irobot braava jet 250, braava, irobot roomba 870 časti, irobot roomba 675, ventilátor pre robot vysávač, braava m6, roomba 780 náhradné koleso s diskom, braava irobot, brasva jet 240, batéria irobot braava jet m6.


( 1 Hodnotenie )

Počet