Dog Bite Prst Hračka Bad Pes Kosti Akčná Hra Hračka nechcem Prebudiť Dog Bite Prst Hra

€3.23


Odrážky:

1、Zábavné a Úžasné: Táto hračka je super zábavné a úžasné pre skupiny zábavné hry. Divoký simulácia cítite nepokojní a nervózni, v hre.

2、Vzrušujúce a Zaujímavé: Zmiešajte karty spolu a dať ich do misky, v prednej časti psa. Hráč si vyberie kartu a je potrebné použiť klip odstrániť príslušné kosti od psa misy. Môžete tiež počuť štekať psa, čo je veľmi vzrušujúce a zaujímavá.

3、Rozvoj Dieťaťa: Ak chcete zvýšiť detí hand-eye koordináciou v prípade nervu zamotaniu. Hračky vhodné pre rodičov a deti na hranie a zlepšiť rýchlosť reakcie.

4、Presne Vylepšené: V stresujúcich podmienkach, detské hand-eye koordináciou bola presne zlepšiť. Nádherný hry v stranami alebo každodenný život.

5、Ako Hrať: Prvý, stlačte psa tele dole, potom ju na hlavu a otáčajte ju doprava, až kým to robí mierne "kliknite na tlačidlo' zvuk, aby to vyzeralo, spací poloha. Možné kosti sú zmiešané dobre a umiestnené v pes je ryža misy, potom jemne zatlačte psa ryža misa na pravej strane setch právo zapnite napájanie.Použite prst kliešte na odstránenie psa panvové kosti. Ak je kosť je vytrhnuté počas procesu prebudenia psa, pes sa zrazu vstali.

Funkcie: 1. Ako rodič, myslíte si, že je dôležité, aby deti šťastné? Už ste niekedy premýšľali o tom, ako udržať vaše deti obsadené, v reštaurácii alebo na cestách? Páči sa vám nájsť vaše dieťa trávi priveľa času pred televízorom alebo na tablet, alebo mobilný telefón? Vždy sme zdôraznil dôležitosť high-kvalitné a bezpečné výrobky. Naše hračky sú testované, aby najprísnejšie bezpečnostné a kvalitatívne normy a dosiahli vysoké očakávania. Zameriavame sa na kultiváciu neobmedzenú kreativitu, s cieľom kultivovať predstavivosť, prieskum a koordinácie. Sme plný nadšenia pre vzdelávacie hračky, a my sme sa dočkať, až sa vám všetky deti trávia detstvo plné radosti a šťastia.

2. Keď sa dvaja alebo viac ľudí hrať spolu, hra môže priniesť radosť, priateľstvo.

Balenie Zoznam:

Detská Elektronická Hračka Pet*1

Karty*14

Kosti*24

Štítky: ruky hračku, risa, opice hračka, nahnevaný psa doska, bad pes hra, horor hračka, skus hru, dildo hračka, kopať dinosaur, zlý pes hračka.


( 1 Hodnotenie )

Počet