Fasgear Slúchadlá 3,5 mm V Uchu Káblové Mic Ovládanie Hlasitosti Headset Stereo Hudobné Slúchadlá pre iPhone Samsung S10 S9 Xiao iPad

€3.23


Fasgear Káblové Slúchadlá S Mikrofónom

Tento Fasgear káblové slúchadlá majú vysoký výkon a kvalitu zvuku pri super dynamické hlboké basové vysoké rozlíšenie výšok & ostrý silný zvuk. Dokonalé stereo zvuk, majú úplnú počúvanie komfort s mäkkou, pohodlný štupľov, ktoré spĺňajú vaše uši, aby ste dokonalý audio zážitok.

Funkcia

1.Pružné, Trvanlivé Mäkké a odolné kábel je postavený na poslednej a navrhnuté tak, aby odolali nezamotá pre frustrácie-voľné používanie. 2.Vhodné Použitie V spleti-free kábel obchody, úhľadne a vedie vás k vášmu prístroju pripojené na hladké, jednoduchý štýl. Slim & extended 3,5 mm konektor je dostatočne malé na to, že nebude v rozpore s telefónom prípade výrez. V uchu slúchadlá je odrážkami v diaľkovým ovládačom a vysoko kvalitný mikrofón a diaľkové môžete ovládať hlasitosť, zvoľte položku skladby a prijatie/ukončenie hovorov. 3.Ergonomický Komfort-Fit Ergonomicky kompaktný a ľahký káblové slúchadlá priniesť žiadne zaťaženie pre vaše uši, ideálny pre dlhú dobu používať, vhodné pre beh, bicyklovanie, jogging, horolezecké a outdoorové aktivity. 4.Perfektný Kompatibilitu Fasgear káblové slúchadlá sú kompatibilné s IOS a Android Systém, ideálny telefónne slúchadlo. 5.Za Zlučiteľné Zoznam Kompatibilné pre Google Pixel 3/2/3XL/2XL, pre iPhone 6s Plus / 6 / 6 Plus / 6 / 5 / 5c / 5, Galaxy s rezacím zariadením S10 /S9 /S8 /S7, pre Pro iPad, iPad Vzduchu / Air 2, iPad mini / mini 2 / mini 4 / iPad 4th gen / pre iPod Touch 5. generácie / iPod nano 7. generácie, pre Tablet, Notebook, POČÍTAČ(Počítač) a ďalšie. Ak nie ste si istí, o kompatibilite, prosím, láskavo kontaktujte nás pred kúpou.

Štítky: zebuds, 100w kábel pd, kosti putá, c typ cabl, c k, c, usb, ba slúchadlá, android mini mikrofón, pd cabl, dm6.


( 1 Hodnotenie )

Počet