Vintage Starožitné Okrúhle Kovové Slúžiace Zásobník Tvorivé Retro Disk, Chlieb, Misky Skladovanie Zásobník Večera Dosky Riadu, Kuchyňa Pre Domáce

€6.83


Retro jednoduché železo plavidlá, skladovanie zásobník,žehlička remeselné výrobky, unikátny retro dizajn, odolná retro vzhľad a multi-funkčné, môžu byť uložené, umiestnené ovocie, sušené ovocie, atď.

vintage starožitné okrúhle kovové tácky

Názov Produktu

set 2 kusov vintage starožitné okrúhle kovové tácky

Veľkosť

skutočné, ako je na obrázku

Farba

skutočné, ako je na obrázku

Materiál

plech

Miesto Pôvodu

Čína(pevninská časť))

Použitie

dekoratívne kovové tácky

Železná proces nie je vyrobený z nerezovej ocele. Hoci to má anti-oxidačné povlak, je treba používať opatrne. To by malo byť umiestnené v suchom a vetranom mieste. Umývanie pH by mala byť medzi 11-11.5. Ak je poškriabaný, môže byť mierne leštené s pastou. Ak máte čaj škvrny, môžete umyť ich s citrónovou šťavou alebo octom. Štýl: A, B, C Materiál: Železo typ Disku: Plochá doska Tvar: Okrúhly Čaj Riad Plavidlá: Drhnúť

Poznámka: Žehlička remeselné výrobky sú čisto hand-made. Vzhľadom na odlišné metódy a šarží, tam bude nerovnomerné farby a produkty.

KUPUJÚCI ZOBRAZIŤ

Štítky: jedlo, doska set, večera doska set, jedinečné servírovanie pokrmu, foto jedlo, zásobník drevených, dosky porcie, harajuku japonskej, uf vintage, platňa sada riadu.


( 8 Hodnotenie )

Počet