Bezdrôtová Optická Myš Touch-pero Wireless Mouse Pero so Stylus Funkcie písania Rukou Ergonomické Myši pre PC Prenosný Počítač

€8.40


Inovatívne mini pero-štýl myš s rukou vstup funkciu, môžete ho použiť ako písanie rada pre váš tablet. Široko používaný v PPT, ručné písanie, kreslenie, stretnutie. Rovná PowerPoint moderátorka, keď je to potrebné, použiť koliesko myši k otočenie stránky slobodne, diaľkové ovládanie vzdialenosť rozsah je až 10 metrov. Ergonomicky Dizajn, najlepšie myši, ktorí trpeli "myš bolesti".

Funkcie:

2.4 Ghz wireless mouse, prenosová vzdialenosť až 10m. Inovatívne mini pero-štýlová myš poskytuje presné a jednoduché ovládanie kurzora myši.

Tri nastaviteľné rozlíšenie 800/1200/1600DPI, poskytuje viac citlivé ako štandardné optické myši pre hladké a presné sledovanie široký rozsah povrchu.

Vedecké ergonomický dizajn, zápästie a rameno pozície pre plynulejší pohyb a menej celkových kmeň.

Použiť ho ako optická myš s váš laptop a desktop, alebo jednoducho myšou na používanie ako pero tabletu.

Navrhnuté s volantom na strane mohol počas PPT prezentácia.

USB prijímač s plug and play.

Podpora Windows 7/Vista/XP/2000, Android, Linux, Mac OS.

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Farba: Červená, Modrá, Strieborná+Sivá

Počet kláves: 4 kľúče

Prevádzkové frekvencie: 2402MHz-2480 MHz

Prenosová vzdialenosť: 10m

Rozlíšenie: 800/1200/1600DPI

Prevádzkové napätie: 3V

Prevádzkový prúd: 15mA

Sledovanie metóda: Optická

Maximálny zvýšenej rýchlosti: 14in/s

Batéria: 1*AAA (nie sú súčasťou)

Rozmery: 140*20*15 mm

Hmotnosť: 29g

Podpora: Windows 7/Vista/XP/2000, Android, Linux, Mac OS

Package hmotnosť: 61g

Veľkosť balenia: 16.5*9.5*3.5 cm/6.49*3.74*1.37 palec

Poznámka:

Položka farba sa môže ukázať pohľad aberration v dôsledku rôznych streľbe svetla a monitora.

Zoznam balíkov:

1* Pero Myš

1* NANO Prijímač

1* Mount

1* Užívateľská Príručka

1.Originálne fotografie produktov sú poskytované pre starých zákazníkov.

2.Veľkoobchod/dropshipping obe podporované, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete viac väčšinu cenu alebo rýchlejšie prepravu.

3.Máme loď po celom svete Čína príspevok,HK post EMS,DHL, Fedex,a tak ďalej,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky.nie sme schopní kontrolovať čas dodania,pretože to je spracovaná v Tretej strany služby.

4.Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,jednotlivo počas prázdnin.

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Ak sa niečo robí ste spokojný / á alebo nahnevaný, kontaktujte nás prosím priamo pred odchodom spätnú Väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť problém, kým vám uspokojiť.

2. Ak ste sa uspokojiť s položku, prosím, pridajte si náš obchod k obľúbeným zoznam a nechať pozitívnu spätnú väzbu (5stars) podporiť nás! ?

3. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor, bez akejkoľvek komunikácie so náš tím služby, veríme, že môžeme vyriešiť problém za vás dokonale v prostrediu !

Štítky: mause sem fio, myš sem fio, myš pero, prst myš bezdrôtová, vodítko pre lizard, wacom myš bezdrôtová, myš s káblom, innov, neostar optická myš, hroty.


( 1 Hodnotenie )

Počet