Záhrada vodu tryska nastaviteľné 360 Otočiť Postrekovač Tryska Zalievanie Hlavu Trávnik Vodné Sprinklerové zalievanie a zavlažovania

€2.99


Funkcia: prajete si hračku, ktorú môžete hrať s vaše deti vonku v horúcich dňoch? Chceš nástroj, ktorý vám pomôže, aby vaše rastliny na pitie a môžete mať viac času robiť niečo iné? Trávnik Postrekovač bude ten, ktorý musíte mať! Trávnik Zavlažovania môžete zalievať trávnik, rastliny, kvety, zeleninu a ďalšie. Záhradné Postrekovače môžu byť použité len ako zábavnú aktivitu vody, hry pre deti vonku. dokonale vyhovovali pre deti na hranie. Vodné Sprinklerové možno otáčať o 360 stupňov, aby sa spreje, tak ako to zdarma, dostane viac trávnika oveľa lepšie. Vysoký Vplyv Závlahový Systém je veľmi tichý, to znie ako mierne dážď a spreje majú radi tanec. Multi-Účel: zavlažovanie Trávnika, Záhradné zavlažovanie, lodenice zavlažovanie poľnohospodárskej oblasti zavlažovania, Námestie chladenie. Univerzálny zavlažovaný trávnik môže byť použitý aj ako zábavný postrekovač, aby deti v hraní a upokojiť sa na teplé a slnečné dni. Je to nákladovo efektívnu alternatívu ísť do vodného parku, že vaše deti budú úplne milujem! Široké Pokrytie: NiceFit Záhrada Sprchových Hlavíc rozsah až 26ft-32.8 ft s medzinárodnou normou rúry a tlak vody(80 PSI). Rôzne Posypanie Režimy: Postrekovač záhradný postrekovač vody má nastaviteľné trysky umožňuje prepínať rôzne druhy posypanie režim uspokojí vaše rôzne vodné rozprašovacie potreby. Automatické otáčanie ramien uhla môže byť upravená 45 - 90 stupňov na ovládanie sprej rýchlosť a smer, mať lepšie starostlivosťou o každý kus pôdy, vlhkosti, ktorá poskytuje aj pokrytie. špecifikácia: Názov: Sprchové Veľkosť: 17.*19.5*23.5 cm Materiál: ABS farba: modrá Váha: 106g balenie zoznam: 1* postrekovač Poznámka: Postrekovač vody sprej vzdialenosť a sprej oblasti, v závislosti na tlaku vody. Majte prosím na pamäti, ak utiahnite samočinných hlavu hore pred vami háčik samočinných tam hore alebo vedúci môže dostať fúkané preč. Prosím, neváhajte a dajte nám vedieť, ak máte akékoľvek pochybnosti o tom, kým ste sa pripojiť niekoľko zavlažovaný trávnik v sérii. pošleme vám Podrobné Kroky.

Štítky: hp 15 r125ns ram, putz domov, aby, kimono vyhovovali judo, puzzell hračka 1000, putins maska zssr, dať tričko bakugo, puzle víla chvost, putches creative, poznámka 4 slúchadlo.


( 0 Hodnotenie )

Počet