Nylon Sledovať Popruh Pre Apple Hodinky Kapela Série 5/4/3/2/1 Klasické Pracky Vojensko-Štýl Náramok 38/40 42/44 mm Pre iwatch Band

€4.79


Nylon Plátno Tkanina Popruh Pre Apple Hodinky Kapela 38/40 42/44 mm Classic Pracky Vojensko-Štýl Slučky Náramok Kompatibilný s iWatch Série 5/4/3/2/1 Watchband Náramok Nahradenie Šport Popruh

Popis:

Funkcie:

Odolné nylonovej pásma sú mäkké, priedušné, flexibilné a odolné voči vode; Inšpirovaný vojenských kapiel, tieto robustné sledovať popruhy sú postavené tvrdý, ale pohodlné pre všetky denné nosenie.

Kvalitné Adaptéry a Kovovou Sponou, nové aktualizované konektor na oboch koncoch zámky do Hodinky rozhranie presne a bezpečne.Jednoduché pripojenie vášho Apple Hodinky priliehavo a bezpečne. Žiadny nástroj potrebné, žiadne voľné alebo stratené skrutky.

Perfektný Kompatibilitu - Dokonale kompatibilné s Apple hodinky pre iWatch séria 1, séria 2, series 3 séria 4, séria 5, s rôzne farby a veľkosti pre všetky štýlové mužov a ženy.

Silné drží pásmo tesný a dokonale prispôsobiť vášmu zápästiu. Nie je potrebné bojovať so nervy drásajúce pracky na zabezpečenie hodinky kapela už! Môžete vymeniť ľahko a späť s rôznymi farbami alebo inými hodinkám.

Najlepšia voľba pre darček pre muža alebo ženy, a ideálne pre outdoorové športy, aktivity, sledovanie, alebo ako módny doplnok!

Špecifikácia:

Kompatibilita:Kompletný sortiment Apple Hodinky

Kapela materiály:Nylon Textílie

Dĺžka:6.1 inch-8.66 palec

Farba:Viacero farieb je k dispozícii

Poznámka: Hodinky, ktoré Nie sú zahrnuté

Balenie obsahuje:

1X Sledovať Band

Priateľské Tipy: veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

Štítky: apple hodinky armády band, apple hodinky 4 42, apple hodinky kapela 44 mm vojenské, tp sledovať 42, watchband pre apple hodinky 38mm, 22 mm silikónové zelená sledovať band, apple hodinky ochranné prípade vojenských, nato pásma apple hodinky, xiao mi band 3 popruh leer, xiao mi band 3 kábel popruh.


( 2 Hodnotenie )

Počet