2020 Pevné Plavky Jednodielne Plavky Ženy Vysoký V Strede Zúžený Plavky Celé Plavky Šport Kombinézu Pláž, Kúpanie Oblek Plávať Čierna Biela

€9.00


Tabuľka Veľkostí

Základné, ale nikdy nudné, Pevná jednodielne Plavky, zvyšuje klasické plavky, Funkcie lichotivé dekoračné krajky-up pletenca. V košíčkoch čalúnená pre pridana podpora.

1.Akceptujeme Viazaný, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney, bankový prevod, kreditná karta a akékoľvek môžete platiť na www.tantra-egypt.sk.

2.Escrow je najlepšie, bezpečné platby pre vás.

3.Je to platba v centre pomoci:

4. Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať

1.Budeme posielať položky do 3-5 dní, akonáhle systém potvrdí kupujúci platby.

2.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, kupujúci sú zodpovední za ciel.

3.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu . Avšak, kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

4.Položky sú dodávané podľa www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Registrované Air Mail, ePacket, dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní.

5.Ak chcete získať položka rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi: DHL, EMS, ETK.Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní.

1.Vaša pozitívna spätná väzba je pre nás dôležitá,Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami,prosím zanechať váš postive spätnú väzbu a 5 hviezd.

2.Ak nebudete spokojný našich produktov,pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás a aby ste spokojný.

Štítky: legíny pre fitness ružová, 2020 jednodielne plavky, nízky pás krátke, čierne plavky, čierne plavky, jeden piec plavky, šport top, 2020 plavky ženy, plavky ženy jeden piec, telocvični oblečenie set.


( 0 Hodnotenie )

Počet