Bykski Trubice Ohýbanie Auta, 3ks 16 mm Od 45/90 /180 Stupňov Akryl Tvrdé, Neohybné, Tube Bender Plesne Tool Kit,pre Systém Vodného Chladenia

€9.68


Bykski Trubice Ohýbanie Auta, 3ks 16 mm Od 45/90 /180 Stupňov Akryl Tvrdé, Neohybné, Tube Bender Plesne Tool Kit,pre Systém Vodného Chladenia

Pevný trubice / Akryl trubice ohýbanie nástrojom nastaviť. ABS multi-uhol akryl koleno formy pre AWGM3 série, každá skupina s celkom tri.

Vhodné pre 16 mm, neohybné. 16 podpora rúrky vonkajší priemer, 16 akryl trubka teplej ohýbanie pomáha uhlovej polohy.

45/90/180 zakrivenie. Set sa skladá z lakťov formy s rôznymi uhlami 45, 90 a 180 stupňov.

Vysoká pevnosť ABS materiálu. Polohy groove je presné v uhla a formy je leštený s vysokým leskom, aby sa zabezpečilo najlepšie kontakt medzi hotových výrobkov a formy.

Potrebujú dostatok tepla ohýbať (ako teplo zbraň).

Farba: čierna

Materiál: ABS

Veľkosť: vonkajší priemer 16 mm

Obsah Balenia:

1 * 45 stupňov rúry bender

1 * 90 stupeň rúry bender

1 * 180 stupňov rúry bender

Poznámka:

Plastová trubica musí byť vykurovaný samostatne. Po trubice telo je zmäkli, je umiestnený na pomocné tube bender pre ohýbanie. Nemierte teplovzdušné pištole priamo na tube bender na vykurovanie a prevádzku. Vyhnúť stlačte vykurovacej plochy priamo s svoje ruky, aby sa zabránilo popáleniu. Prosím, použite ju. Prijali potrebné ochranné opatrenia.

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: hliníkové ohýbačky, bender ohybu, ohybu pre potrubia, malé drôt bender, ohýbať rúry, hidraulic rúry bender, akryl hot ohýbačky, veľké bender stroj, bykski, cartoon šach.


( 0 Hodnotenie )

Počet