AC 100 - 240V E27 20 CM Flexibilného Držiaku Svetlo, Žiarovka Držiteľ Biely Flexibilný Konvertor On/Off Spínač Adaptér Zásuvky Plug EÚ

€2.95


AC 100 - 240V E27 20 CM Flexibilného Držiaku Svetlo, Žiarovka Držiteľ Biely Flexibilný Konvertor On/Off Spínač Adaptér Zásuvky Plug EÚ

Popis:

Prijaté kvalitné PBT a kovového materiálu, bezpečné a odolné na použitie

Profesionálny svorka lampa zariadenie s univerzálnym otáčania

Zásuvky môžu byť použité s žiarovky, ohrievač vody, UV lampa, infračervený vysielač atď.

Nízka hmotnosť, jednoduchá inštalácia

Stereo prepnúť tlačidlo, vhodné na prevádzku

Vhodné pre žiarovku E27

Celková dĺžka: 20 CM

Napätie: 100 - 240V 50 - 60Hz

Teplo-odolný teplota: 200 Stup.C Obsah balenia: 1 x Predlžovací Adaptér

*Prijímame Alipay, Západ Únie, TT.

*Všetky majoy kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

* Vezmite prosím na 1 minútu potvrdiť objednávku keď dostanete položky v dobrom stave, pretože keď ste na mieste, poradí, vaše peniaze, je prenos do Úschovy, nie náš účet. Vďaka!

Doručovacia Adresa

My len loď na adresu, ktorá je poskytovaná www.tantra-egypt.sk. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu.

Spôsoby Dopravy

Sme spolupracovať s DHL, UPS, FEDEX, EMS alebo registrované Letecky(Čína Príspevok Vzduchu Poštou alebo inou leteckou Poštou). Budeme vyberte rýchly a spoľahlivý spôsob dopravy pre milí naši zákazníci. Uložiť na poštovné a trezor na dobierku je náš cieľ.

Dodacia Lehota

Pripravíme a pack balíka čo najskôr po uskutočnení platby.

Počas Dodacia Lehota

Budeme sledovať informácie o doprave a odosielať informácie, aby ste v čase počas prepravy času. Venujte prosím pozornosť na správu informácií.

* Každá položka bude testovať pred odoslaním.

* Máme 2 ročná záruka na každé chybné položky(s Výnimkou nesprávne fungovanie alebo fyzickej poškodený kupujúcim)

* Chybné položky SA MUSIA vykazovať a vrátil sa do záručnej doby a v pôvodnom obale. Prosím ponúknuť nám sledovacie číslo v čase rovnako. Zákazníci sú zodpovední za návrat poštovné za poplatok.

* Ak máte záujem o vrátenie peňazí, pretože položka je rozbité alebo nemôže byť repaird. Prosím, kontaktujte nás do 3 dní po vás dostať. Budeme sa snažiť, aby vám pomohol.

AC 100 - 240V E27 20 CM Flexibilného Držiaku Svetlo, Žiarovka Držiteľ Biely Flexibilný Konvertor On/Off Spínač Adaptér Zásuvky EÚ Plug misiek;E27 Flexibilné objímky; Nočné Osvetlenie ;

Štítky: subaru pätica svetelný, kh100 lonsdor, syn lampa, 12v príslušenstvo zásuvka, záhrada zvierat svetlo, noha lampy, soľ spínač pod, gu10 led spot, podlahová lampa, fix ľahké stojan.


( 5 Hodnotenie )

Počet