20W E27 AC 220V UV Svetlo ULTRAFIALOVÉ Uv Dezinfekcia Sterilizácia Lampy Č Ozónu

€10.92


Popis:

Efektívne a prenosné. 360° širší uhol lúča, čistí a očistí vzduch tým, že zabije baktérie, vírusy, Allergan, plesní,účinne zlepšiť životné prostredie. Môžete ju použiť kdekoľvek chcete. V kombinácii s načasovanie zariadení,na čistenie vzduchu, keď keď idete von.

Vo všeobecnosti a ľahko intall. E27 base, ktoré sa vzťahujú na bežné E27 objímky. Vysoká čistota quartz sklo trubice znamená, že je viac odolný. Rukami uchopte obe konce trubice v háji,nepoužívajte príliš veľa síl.

Domácnosti používajú. Domácnosti dezinfekcia UV lampa baktericídny pomôcť vyriešiť problém dezinfekcia domáceho života. Vhodný najmä pre detská izba, vzduchu v starších izba, kuchyňa, kúpeľňa, spálňa a položky vydezinfikované.

Ľahko sa čistí. Pri čistení UV lampa, odrežte napájania a použite čistú, mäkkú tkaninu alebo alkoholu sa pasú obesil benzínu a iných organických roztok utrite.

Poznámka:

Ultrafialové žiarenie môže spôsobiť kožné a očné popáleniny, venujte prosím pozornosť ochrane. Vyhnite sa priamemu vystaveniu dlhý čas na ľudské telo. To si vyžadujú ľudí a zvierat čaká vonku počas dezinfekcie.

Špecifikácie:

Materiál: Quartz Sklo

Farba: Biela

Objímky: E27

Odporúčaný Čas: 30 Minút (cca.)

Výkon: 20W

Napätie: 220V 50 hz

Priemerná dĺžka Života: 8000h

Rozsah Žiarenia: 10-20 Metrov Štvorcových

Veľkosť: 25.5x4.3/10.04x1.69"

Množstvo: 1 Ks

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že vám to nevadí, než si ponuku

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Štítky: 37 led, vzduch purifi, e27 uvc, diy led baterka, auto ozón, ručné uv, uvc vody, 265nm, 12v ozón generátor, ozón vody.


( 1 Hodnotenie )

Počet