Európa a Amerika USB Konektor Batérie Powered Lekárske Pás Teplejšie Elektrické Vykurovacie Podložky Pás na Zadnej Úľavu od Bolesti, 3 Tepla Úrovni

€18.19


Európa a Amerika USB Konektor, Poháňané Elektrickým Textílie Lekárske Pás Teplejšie Vykurovacie Podložky Pás na Zadnej Úľavu od Bolesti, 3 Tepla Úrovni

Špecifikácia:

Položky: USB Powered pás vykurovacej pad

Model N pálenú: HP325

Výstup: 5V/2A

Veľkosť: 19*110 cm

Materiál: Mäkké neoprénová textílie

Výstroj: 3 tepla úrovne(120F~130F~140F)

Výkon: Prevádzkovaný napájacie banka s konektorom USB

Package Zahrnuté:

1* USB Nabitá Pás Vykurovacej Pásu

1* Manuál Inštrukcie (POZNÁMKA: Nie vrátane batérie)

Upozornenie: 1. Nie: Bielidlá, Bubnové Iónov a Suché čistenie.(Upozornenie: Časté umývanie môže mať negatívny vplyv na výrobku). 2. Prečítajte si Návod na obsluhu starostlivo pred použitím výrobku. 3. S rôzne merania , prosím, dovoľte 1-3 cm, vo veľkosti odchýlky (1cm=0.39 palca) 4. To NIE je odporúčané používať najvyššie na dlhú dobu. Teplota média je odporúčané. 5. Pre lepšie hot terapia skúsenosti, prosím nosenie tepla pad cez tesné tričko, najmä pre citlivú pokožku. 6. Kože, začervenanie je normálny jav, po horúcich terapie. Predávajúci Odporúčame:

V posledných trinásť rokov, sme hlboko zapojená do podnikania kúrenie položky, a dosiahnuť veľký úspech na svetovom trhu. Inovatívny dizajn, vyspelé výrobné a bohaté skúsenosti, vždy sa nám model pre priemysel, a vyhrať nás mnoho zákazníkov z najznámejších značiek na svetovom trhu.

Spoločnosť bola založená v roku 2012, Dongguan Sunbright Elektrického Zariadenia Co., S.r.o sa zameriava na výrobu trhovej z Európy, Austrálie, Južnej Ameriky a Južnej Afriky s CE, GS, EMC, CB, DSP, ROHS,REACH schválení. Ningbo Bella Vie Co., Ltd bola založená na začiatku roku 2016, so zameraním na výrobu Severnej Ameriky trhu s ETL, CETL,FDA štandard.

V druhej polovici roku 2016, pre zdrojov, integráciu, Bellavie & Sunbright (Xi ' an) Skupina bola vytvorená tak, ako rozšíriť naše business strategicky. Zároveň naše Výskumno-Vývojové centrum v Ningbo Bella Vie Co., S.r.o.bol vytvorený na poskytovanie technickej podpory pre tieto dve fabriky. Až teraz, Ningbo Bella Vie Co., Ltd a Dongguan Sunbright Elektrického Zariadenia Co., S.r.o. sú úplne vo vlastníctve Bellavie & Sunbright (Xi ' an) Skupiny.

Drahý priateľ,

Vďaka za nákupy z nás.

Zabezpečíme vám zásielku do 3 dní po tom, čo sme dostali vašu platbu a potom vás informovať sledovacie číslo. Budete môcť sledovať na:

https://www.17track.net/en

Zásielky budú doručené do 20 pracovných dní vo väčšine krajín.

My vám vrátenie peňazí vás alebo reship ak ste ešte nemohli dostať to do 60 pracovných dní.

Ak máte akékoľvek problémy, neváhajte sa na nás obrátiť skôr, než otvorený spor. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytnúť vám najlepšie po-predajný servis.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Užite si nakupovanie v našom obchode!

Najlepšie Regrads!

Štítky: neuropatia úľavu, usb ruky teplejšie, usb kúrenie doska, móda handwarmer, bolesť, pohár ohrievača, nohy teplejšie, ručné teplejšie usb, veľký vyhrievaný koberec, teplo mat.


( 1 Hodnotenie )

Počet