500PCS Cartoon Zvierat Dieťa, Študent Odmenu Ďakujem Nálepky Estetické Mačky, Psov Tortu pre Dar Učiteľ Papiernictvo Hry Hračka

€2.70


500PCS Cartoon Zvierat Dieťa, Študent Odmenu Ďakujem Nálepky Estetické Mačky, Psov Tortu pre Dar Učiteľ Papiernictvo Hry Hračka Obsahuje: 500 roztomilý zoo zvierat nálepky za roll. Každá nálepka je 1inches v priemere 32 jedinečný dizajn: Každý vzor je starostlivo navrhnutý tak, obsahuje opice, leopard, lev, žirafa, nosorožec, tiger, krokodíl, zebra a slon. Skvelé Darčeky pre Deti: Každé dieťa má rád zvieratá. Použiť ich ako strana priazeň a vaše deti budú milovať. Ideálny pre safari jungle party, narodeniny činnosti školy odmeny, darčeky a iné podujatia. Budú vaše deti obľúbené malé darčeky. Najlepšia Voľba pre Učiteľov: v Pohode, roztomilé a zábavné zoo zvierat tvár nálepky sú ideálne pre označovanie všetko, čo vo svojej triede! Tieto farebné nálepky sú ideálne pre tabule, bulletin, fuška, grafy, learning center a stoly. Študenti budú milovať atraktívne triede! Jednoduché Použitie: Tieto zoo zvierat samolepky sú rezanie, jemné, ľahko olúpeme a farba tlačené žiarivo. Len kôra a nalepiť kdekoľvek sa vám páči. Veľmi jednoduché použitie a môže byť ľahko odstránená z väčšiny povrchov. Package: 1 rolka nálepky (500 nálepky/rolka)

Štítky: darček učiteľ, sviečka štítok, kórejský kancelárske potreby, big cat hra, estetický materiál, veľké odmenu nálepky, nálepka, ramen potravín nálepky, estetické ázijské stacionárne, pat mačka.


( 3 Hodnotenie )

Počet