Móda Posteľná Bielizeň Kvetinový Vytlačené Quited Elegantný Prehoz Cez Posteľ Letnú Deku, Prikrývku Deka Európskej Prehoz Cubrecam Posteľ Kryt Colcha

€29.83


Móda posteľná bielizeň Kvetinový Vytlačené Quited Elegantný prehoz cez posteľ Letnú Deku, Prikrývku Deka Materiál: Polyester Veľkosť: 170*220 cm, 200*220 cm, 220*240 cm Farba: Podľa fotografie Typ: Prešívaná Prikrývka Balenie: 1pc * Deka (Č obliečka na Vankúš) www.goclever.com: Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, že farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, dovoľte 1-5cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. Vďaka za pochopenie!

Platby

Existuje mnoho spôsobov platby sú k dispozícii, ako kreditné karty, real-time bankové prevody. Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.tantra-egypt.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s našimi výrobkami.

Doprava

1. Poštovné spôsobom: Sme loď www.tantra-egypt.sk Štandardná doprava, Čína Príspevok Registrované Air Mail alebo ePacket pre väčšinu produktov. 2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy. Čína Príspevok Registrované Air Mail: 10-39 dní pre väčšinu krajín, pre Brazília, niekedy sa potrebujú viac času. ePacket: Normálny čas dodania 7-22 dní, niekedy sa potrebujú viac času, ak sa stane zvláštna situácia. www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava: Normálne 15-45 deň. www.tantra-egypt.sk primium Doprava: 4-15 dni pre hlavné krajín. 3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou čas spracovania môže byť 1 až 3 pracovných dní.

Návrat Politiky

1. Dodávame bez NÁVRATU služby pre Spojené Štáty, Kanada, Austrália, Spojené Kráľovstvo, Francúzsko, Španielsko, Nemecko, Rusko, Južná Kórea, Saudská Arábia, spojené arabské emiráty, Taliansko, Holandsko, Poľsko, Brazília a Izrael, si coud vychutnať bez návratu žiadny dôvod, viac podrobnosti nájdete na nasledujúce prepojenie: https://sale.www.tantra-egypt.sk/__pc/v8Yr8f629D.htm?spm=a2g0o.store_home.1000001.6.48622c6dv3ubgq 2. Pre ostatné krajiny, ak sa vám nepáči produkt, ktorý si poradí a chcete vymeniť alebo vrátiť položky prijaté, prosím, kontaktujte nás do 3 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť additioinal prepravných poplatkov, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Spätná väzba

Ak ste spokojný s našim výrobkom, dúfam, že by ste mohli nechať nás 5 Star pozitívnu spätnú väzbu. Ak ste nespokojní, prosím, kontaktujte nás prvý, tak my sa budeme snažiť vyriešiť váš problém.Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: ďatelina prešívanie dodávky, posteľ prehoz, posteľ prehoz cez posteľ, kúpiť patchwork prehoz cez posteľ, prešívané posteľ coverlets, prehoz cez posteľ lete, posteľ pes, pet, prehoz cez posteľ deka, Posteľ Deka, konferenčný stolík doprava zadarmo.


( 5 Hodnotenie )

Počet