Ultra-ľahký Horský Bicykel Pedále Platformu Požičovňa Ploché Zliatinové Pedále MTB, Road Ložiská Pedále Bicykla Non-Slip Zliatiny Bicykli Časti

€14.13


Funkcie:

*1. Viac práce-ukladanie a mazané, na naklonenej rovine podporuje tesnenie Palin, a prijíma Taiwan ložisko + DU priechodky konfigurácie systému. Celková demontáž je len na vás vidieť jasne.

*2. Vľavo a vpravo, jednoduchá inštalácia a vykonávať, môže tam byť ľavé a pravé znamenia podľa nite, L je na ľavej nohe R je na pravej nohe.

*3. Žiadny strach z vetra a dažďa utesnené ložiská, tri zapečatené prachu krúžky, hliníkovej zliatiny vodotesný a prachotesný obal, protišmykové, aby sa zabránilo prachu od vstupu, strach vietor a dážď, anti-slip nehrdzavejúcej ocele anti-slip nechty na oboch stranách chodidla.

*4. Štandardné závitové úst sa hodí viac pevne, štandardným závitom ústa na bicykli je stabilné, takže to nie je ľahké, aby sa uvoľnili počas jazdy.

*5. Ľahký a odolný, ľahko vybavené ľahké pedále, ľahké a štýlové pedálov vám lepšie jazdné zážitky.

Špecifikácia:

Produkt: Hliníkový pedál

Materiál: Hliníková zliatina pedál telo + chróm molybdén ocele osi

Použiteľné modely: horský bicykel / cestný bicykel / skladací bicykel

Palin: DU + Palin

Veľkosť: asi 130 mm × 80 cm

Hmotnosť: Netto hmotnosti o 267 g, hmotnosť brutto o 333 gramov

Farba: čierna / červená / titán / á farebné

Zoznam Produktov:

1 pár pedále

Pripomienka:

1. Všetky obrázky boli odborne opraviť, ale z dôvodu rôznych okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky v fotky a položky, ktoré nájdete, prosím pochopiť.

2. Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: mtb pedále horský bicykel fialová, prút konci ložisko chromoly, bicykel bmx závod, univerzálny prírubovým ložiskom, pedál mtb, hliníkový pedál, široký plochý pedále, displej meizu, ložisko kfl08, bicykel mtb.


( 1 Hodnotenie )

Počet