Vysoká Presnosť ER32 Ložisko Collet Matica Collet Chuck Držiaka Nástroja

€16.53


ER32 Ložisko Collet Matica

Informácie O Výrobku

Ložisko Collet Matica obsahuje všetky ER32 collets Vyhovuje väčšine nástrojových držiakov, bez ohľadu na značku Vyrobené z legovanej ocele kalenej na 54 - 56rc Presnosť zem ID závit a kužeľa Má vnútorný závit M40 X 1,5 ihrisku vonkajší priemer je 2.00 palcov (50.8 mm) Táto matica je ložisko matica a má vnútorné guľkové ložiská Naše ER32-B Kľúča pracuje na tomto collet matica Vnútorné vačky odstraňuje collet keď unscrewe

Spoločnosť bola založená v roku 2006, Yin Sheng Strojové zariadenia, Spoločnosť s ručením Obmedzeným bola dodáva produktivity pre zákazníkov, ktorí hľadajú maximálny výkon v strojárskom priemysle poskytovaním inovatívnych vlastné a najvyššia norma kvality výrobkov za absolútne najlepšie ceny.

YinSheng S.r.o. má päť pobočiek nachádzajúcich sa v Číne a Európe. Náš CEO je podporená nad 15 rokov CNC obrábanie skúsenosti. Máme viac ako 100 000 štvorcových stôp moderná továreň (vysoko presné prístroje a vybavenie dovezené Nemecko a Japonsko) a úrady, ktoré boli splnenie náš osud predávať priamo k zákazníkovi, to nám umožňuje ponúknuť lepšie služby a dostupné ceny na celom svete. Sme tiež hrdí na prepravu výrobkov a celý dodávateľský reťazec rezné nástroje z viac než päť stoviek po celom svete ISO 9000 Certifikované výrobky v Čína(Taiwan),Nemecko a Taliansko.

Naše NÁS sklad a úrad pristál v Los Angeles v roku 2013, poskytovať lepšie služby a technická podpora na našej NÁS zákazníci, teraz sme schopní dodať naše výrobné kapacity a 100% spokojnosť zákazníkov na vašu spoločnosť dvere krok v NÁS, národ v 72 hodín. Takmer každá položka v našom on-line katalógu je vedená skladom k okamžitému doprava z west coast alebo východnom pobreží.

Naše rýchle a priateľské služby zákazníkom zástupcov bude mať vaša objednávka buď telefónne hovory alebo e-mailom kedykoľvek a kdekoľvek. Naše úradné hodiny sú 24 hodín denne,sedem dní v týždni priamo, prostredníctvom našich webových stránok na www.igstool.com .

Ďakujem za zváženie nás pre vášho nákupu, ak sú obe kvalitné a cenovo sú vaše prvé znepokojenie, potom Jin Sheng Stroje by byť hrdí na to poskytnúť vám všetky vaše požiadavky.

Štítky: collet er32, bt30, ac vretena er32, er32, chuck collet, er32 collet sady, er11 matica, chuck r8, blok blok, er20 matica.


( 3 Hodnotenie )

Počet