433Mhz Tlačidlá Auto Diaľkové príveskom, s PCF7930AS Čip vhodné na Land Rover Discovery 2 TD4 / TD5

€18.48


Popis Frekvencia: 433Mhz Čip: PCF7930AS Čip Materiál: Plast+ Kov Farba: Čierna, Čo je Zahrnuté: Kompletný príveskom, s elektroniku a batérie Programovanie:

- Toto diaľkové musí byť naprogramovaný podľa automobilového alebo predajcu.nie je tam žiadny spôsob, ako program sami. Obutie Pre:(kompatibilita je len pre referenčné, prosím, porovnajte sa takto s pôvodným jeden pred zakúpením!)

- Vhodný na Land Rover Discovery 2 TD4 / TD5 Funkcia:

- Diaľkové ovládanie so Zablokovanie / Odblokovanie Tlačidiel, má rôzne funkcie, ktoré potrebujete.

- Prosím, porovnajte si pozorne pred uvedením poradí.

- Vzdialené tlačidlo musí byť rez a naprogramované tak, aby bolo možné spustiť motor

- Je to vhodné pre vás.

- Predajcu, alebo Zámočník znížiť kľúčové čepeľ a program diaľkového ovládača vášho vozidla. Poznámka:

- Kompatibilita: Prosím uistite sa, že vaše vozidlo je na vyššie kompatibilita sprievodca. Ak vaše vozidlo nie je v návode tento vzdialený nebude pracovať pre vás. A uistite sa, že tlačidlo je rovnaký s pôvodným diaľkovým ovládačom.Toto diaľkové nie spustiť vaše auto, ak to nie je isté.

- Poskytujeme jasné obrázky, merania, ak je to možné. Prosím, skontrolujte, ako veľa ako je to možné, uistite sa, že položka je ten, ktorý potrebujete.

- Ako Program: predajca/zámočník programovanie bude potrebné.

- Profesionálna Inštalácia Je Vysoko Odporúčané.

- Ak kľúč bol použitý správne, to nie je odporúčané aktualizovať. Balík obsahuje 1 x Auto Diaľkové Tlačidlo (s batériou)

Štítky: msata do pcie, pcf7930, objav 2 td5, zazvonil rover, id73, kľúčové land rover discovery 2 td5, land rover td5, land rover discovery, termostat land rover discovery 2 td5, benz sprinter.


( 0 Hodnotenie )

Počet