3 V 1 Jade Tvár Navi Zoštíhlenie Tváre Masáž Zdvíhacie Oko Krku Ošetrenie Tela Starostlivosť O Pokožku Nástroj Prírodné Rose Quartz Jade Valčekov

€10.50


Jade Valček,Obsahuje Tri Vymeniteľné Hlavy,100% Reálne Jade Kameň,Ružový Kremeň, Kolieskové Tváre Nástroje,Zlato Kovová Rukoväť,Prírodné Liečbu Očné Tašky Anti-Aging Masáž Tváre Auta

Môžete si vybrať súbor, ktorý obsahuje 0,3 mm microneedle valček

100% PRÍRODNÉ - Jade Valček set je dobre vyrobené s reálnymi pôvodné rose quartz stone s ultra hladké priebežného akčného pre najlepšie výsledky a je 100% bezpečný pre použitie.

Funkcia

♥ Skvelé Spa ošetrenia Tváre : Jade valček tvár masér môže zlepšenie krvného obehu, odstránenie darking pod očami, podporujú pružnosť pokožky a lymfodrenáž, znižuje opuchy. Používa opakovane, vaša pokožka bude cítiť silnejší, viac omladenie a predkolenia s prírodnými svietiť, redukuje vrásky. ♥ Multifunkčná starostlivosť o pleť nástroj: tváre jade valčekov má tri vymeniteľné hlavy, a veľké navi sa používa na tvári, krku a na čele po pleťová maska alebo krém/sérum. Malé valca je ideálny pre vaše oči, nos a pery. Zažite skvelý denný upokojujúci tváre v noci, pri sledovaní TELEVÍZIE, relax a omladenie pokožky. ♥ Použiť ho Kdekoľvek & Vždy, keď: anti-aging jade valček je veľký stres úľavu pre niekoho pracovať na počítači celý čas, môžete ho používať doma,v čítaní alebo v kancelárii. to pomáha odvrátiť stres, úzkosť a iné všeobecné Mondayness. Je ľahká a ľahko sa prenáša, keď vás cestovanie a outdoor. ♥ Jednoduché použitie: Očistite valček čele so studenou vodou a umyte si tvár,pomocou rolovača koľajových na vašej tvári po krém. Ešte lepšie, držať ho v chladničke a dostať nádchu kompresie pri valení....môžete to urobiť denne!

Štítky: typy jade valčeky, zliatiny kolies hodinky, Tvár Valček, gucci mužov, jade valčekov, visag, tvár massag, prírubové valček, massag valček, rosa quartz valček.


( 0 Hodnotenie )

Počet