Veľkoobchod Budhizmus obrázok Bohyne Matsu MAZU Guan yin Boh Juhovýchodnej Ázii DOMOV ochranu Propitious Prosperity FENG SHUI socha

€285.82


【 priateľa , Ak chcete prosperujúce rodiny, prosperujúce kariéru a veľa šťastia. musíte pozvať budhu, Boha socha , pretrvávajú na uctievanie v každý deň , Pol roka alebo o rok neskôr, Buddha môže Boh žehnaj vaše želanie splní . # O ur buddha Boh sochy sú z Chrámu v číne ,Majster vrhajú svetlo napájania ,to je veľmi, Veľmi účinné. ] Vyzýva 1: home office House ## Účinnej Ochrany

2: Požehnanie, zdravie a bezpečnosť ,

3: veľa šťastia

4: prosperujúce podnikanie peniaze

Trhová hodnota : USA $ 1200 veľkosť : 30 cm vysoký domov rodinný Duchovnú ochranu materiál : dobré

---- budeme kontrolovať a balenie starostlivo a pošlite vašu objednávku na post stanice počas 2 dní po prijímať platby .

----- Vezmite prosím na vedomie, že Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia.

Air mail, písať, alebo epacket :

do Austrálie , USA , veľká BRITÁNIA ,Európa : 15-25 dní .

ostatné krajiny potrebujú viac, než 30 dní .

Štítky: feng shui figúrka, socha ženy, dekor feng shui, živica socha dávida, caishen, feng shui, kuan, bohyňa, prívesok bohatstvo, krach grécka.


( 1 Hodnotenie )

Počet