Kreatívne retro leopard socha, živice zvierat Afriky leopard moderné umenie, sochárstvo,Domov Obývacia Izba Office Dekorácie Remeslá

€14.63


parameter: Farba: ako je znázornené Materiál: živica Veľkosť: pozri odkaz obrázok pre podrobnosti funkcia: ◆ 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. ◆ Vysokej kvality, ochrany životného prostredia, vynikajúce spracovanie a vynikajúcu kvalitu. ◆ Je najlepšie vyzdobiť stôl, obývacia izba, spálňa, vstupná a podkrovie. Je to skvelý produkt. ◆ Rozsah použitia: dekorácie, umelecké zbierky, hodnotenie, obchod, dary, a pod. poznámka:- Detaily produktu sa môže mierne líšiť v závislosti od produktu dávky. Ak neurčíte inak, prosím, nákup opatrne. -Ručné meranie môže spôsobiť odchýlky 0-1 cm. -Vzhľadom na rozdiely v reklamnej a osvetlenie, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba produktu. ďakujeme za pochopenie.

Veľkosti

Štítky: moderné sochárstvo články, tanečník socha, Leopard, dekor panther, africké home decor, západnej afriky, socha, africké umenie dekor, sculptur, afrika šaty, sandisk ssd.


( 1 Hodnotenie )

Počet