STAROVEKÝ EGYPT BOH BOHYNE ISIS SOCHA ŽIVICE REMESIEL OSIRIS BENNU UMENIE SOCHÁRSTVO DOMÁCEJ PLOCHE DEKORÁCIE OFFICE SUVENÍROV R2907

€33.29


vitajte na mojom obchode O Nás Prečítajte si viac o tom, kto sme a čo sme stáť. Presvedčení o nákup od renomovaných spoločnosť s veľa spokojných a verných zákazníkov. kapusta šťastie socha , je v dobrom stave, a bol vytvorený na základe kvalifikovaných remeselníkov v tradičnom štýle s jemným remesiel . To je veľký kus cenné zbierky, cenný osobných zmeniť alebo veľmi dobrý darček. na handwork je veľmi jemné, s neuveriteľné detaily. Nenechajte si ujsť túto šancu ho získať .Prajeme vám veľa šťastia! Poctený Zákazníkov: Vitajte v našom obchode a užite si nakupovanie v "Úsmev". Našli sme zaujímavý príležitosť predávať rôzne druhy zberateľských predmetov a Starožitností v zahraničí na pravidelnom základe. Hoci som tu nový, ale chápeme, Čestne a Úprimne je dôležitejšie pre kdekoľvek. Naša rodina Začatím podnikania v Pekingu a v Tibete, Pretože pred mnohými rokmi tiež tešiť z kolekcie všade. V mojom obchode, existuje veľa skvelých položky, ktoré na vás čakajú, predovšetkým zaoberá vonkajšiu hodnotu zbierky striebro, sochy, spotrebný materiál a príslušenstvo, ako sú staré rodinné ozdoby remesiel. Budem sa snažiť čo najlepšie ponúknuť im po jednom, a vitajte na vstup do súťaže a dôveru objednávku !

Členenie Položka Opis

. 100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné

. Množstvo:1 kus

. Veľkosť:6.5*9*19 CM

. Materisl: Živica

. Hmotnosť:0,4 KG

. Farba:Ako na obrázku

. Package štýl:balené v krabici

Položka Obrázky

Štítky: socha mačky, egyptský ručne vyrábané šperky, sculptur, dekor socha, egyptské sochy ozdoby, triple mesiac bohyne, bohyňa prívesok, socha anubis, staroveký egypt, sochy a dekorácie.


( 0 Hodnotenie )

Počet