Utral Slim,Dockable,Predné Zadné Jasné, Crystal Ochranné púzdro Kryt Pre Nintendo Prepínač NS NX Konzoly Radosť-Con Diamond Skin

€5.49


Popis: 360 Stupeň všestrannú Ochranu - Táto Nintendo Prepínač prípade pevného poskytuje úplnú ochranu pre hlavnej konzole, radosť-cons a displeja, aby dokonale chráni váš prístroj pred každodenné kvapky, otrasom, nárazom, škrabancom, prachu a odtlačkov prstov. Dockable Prípade pre Nintendo Spínač - Umožňuje dokovacej v dock stanica, Tvrdé púzdro pre Nintendo konzoly Prepínača je možné dať do dock a nie je potrebné sa často, aby na to a vzlietnuť prípade. Jednoduchá Inštalácia a Jednoduchý Dizajn - Jednoduché dostať a vypnutie, s Split-Typ Dizajn, môžete ľahko odpojiť prípade sa dostať radosť-cons bez demontáž konzoly ochranu. Všetky výrezy sú ľahký prístup do všetkých portov a tlačidiel. Ultra Tenký a ľahký - Ľahko drží v ruke. Tenký, ľahký a dobrý dotyk pocit. Jedinečné plastický dizajn je protišmykový, odolný a štýlový, poskytuje pohodlný grip, ktorý je priebežne udržiavaný a hral.

Package zahrnuté:

1 x Nintendo Spínač kryt,

2 x Chrániť Prípade pre Nintendo Prepínač Radosť-Cons,

Štítky: nintendo prepínač sticket, pleť prepínač, prípade prepínač, kryt nintendo prepínač, kokpit nintendo prepínač, prípade joycon, radosť con nintendo prepínač, NINTENDO PREPÍNAČ, radosť con black shell, prípade nintendo prepínač.


( 0 Hodnotenie )

Počet