MOSISO Nepremokavá Taška na Prenosný počítač 13.3 14 15 15.6 17.3 Palce Notebook Taška Pre Macbook Air Pro 13 15 Počítačový program Messenger Tašky cez Rameno

€21.49


MOSISO Nepremokavá Taška na Prenosný počítač 13.3 14 15 15.6 17.3 Palce Notebook Taška Pre Macbook Air Pro 13 15 Počítačový program Messenger Tašky cez Rameno pre Mužov, Ženy To MOSISO ochranné notebook messenger taška cez rameno je vyrobené z vysoko ekologické polyester materiálu, ktorý je veľmi odolný, nie esaily nefunkčné. Exkluzívny moderný dizajn tiež dáva váš prístroj najviac funkčných ešte módny vzhľad a umožňuje vykonávať váš laptop v jedinečne elegantný štýl. To sa dá perfektne použiť na štúdium business voľný čas a cestovanie, elegantný a decentný vzhľad, budete nadšení našej taške.

Poznámka: Prosím, kontaktujte nás, ak neviete, ako vybrať veľkosť, alebo farbu. Ďakujeme!

Funkcie : 1. Funkcie polyester penové polstrovanie vrstva a mäkké tkaniny, podšívka pre spomalenie a šok absorpcie. Mäkká tkanina podšívka poskytuje ochranu proti náhodnému škrabance. 2. Top-loading zips na taške hladko kĺže a umožňuje pohodlný prístup k vášmu notebooku. Zips pocketment steny poskytujú extra ochranu pre prenosné myši, iPod, mobilný telefón, perá a iné náležitosti, bez toho, vypuklé. 3. Rozšíriteľná veľkú kapacitu s multi-vrecko. Hlavné vrecko na uchytenie notebooku, notebook, macBook, ultrabook, chromebook počítač, knihy, poznámkový blok. Predný zips priestoru pre skladovanie mobil, perá, peňaženku, kreditné karty, kľúče, atď.Dve predné vrecká na zips priestoru s organizačné vrecká pre iPad, notebook, perá, kľúče, mobilný telefón a iné položky. 4. Únik odolný polyester materiál, chráni váš laptop pred vodou, prachom, nečistotami a škrabancami.Top loading zips na rukáve umožňuje hladké kĺzanie a pohodlný prístup k notebooku. 5. Extra zips v spodnej časti vaku môže rozšíriť do hĺbky až 2.76" keď budete potrebovať.Nastaviteľné ramenný popruh s protišmykovým ramenný pásik umožňuje prepravu vášho notebooku v pohodlí, top rukoväte môže byť zastrčený v vrecká, keď nie je potrebné. 6. Vymeniteľné padding ramenný popruh sa pohybovala od 27 palec na maximálne 48 palec a dual pevné rukoväte pre dlhú dobu komfortne nosenie.Môžete zmeniť tak, ako vykonávať v závislosti na vašich potrebách. Umožňuje prepínanie medzi kabelku a laptop rukáv taška.

Vďaka za vašu podporu!!!!

O preprave:

1.Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa a kontaktné informácie sú jasné a presné,ostatné múdre nebudeme môcť dodať tovar včas.

2.Normálne sme sa pre odoslanie www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava do väčšiny krajín,je bezpečný a dobrý,môžete získať informácie z on-line služby centra,ktoré majú oveľa väčšiu ochranu pre vás. Ak sa chcete nám poslať DHL,UPS, atď, prosím, kontaktujte nás.

3.Všetky naše balíky sú registrované a je možné sledovať on-line.Môžete sledovať väčšina dodávok na 17track.net/en/ alebo sa môžete obrátiť na svojich oficiálnych internetových stránkach.

4.Zákazníci sú povinní spolupracovať s miestnymi customes ak ste povinní predložiť informácie/dokumenty pre colné odbavenie.A zákazníci seba sami sú zodpovední za akékoľvek možné colných poplatkov a daní, ktoré sa vyskytujú.

5. Kupujúci reakcie pre (u) všetky dane alebo DPH za žiadnych okolností.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

7.Neakceptujeme neprimerané doručenia odmietnutia, ak nie je kvalita výrobkov.

O spätnú Väzbu a Vrátiť:

1.Odporúčame našim zákazníkom, aby nám všetky 5-hviezdičkové hodnotenie, ak sa našich produktov a služieb sa uspokojiť vás.Vaše plnú podporu poháňa nás k tomu naše najlepšie pre vás.

2.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich.

3,Ak máte chybný tovar, ktorý chcete vrátiť, alebo zľavu. Prosím, kontaktujte nás do 3 dní po prijatí zásielky.

4,Všetky vrátite tovar musí byť vrátený s jeho originálne balenie a príslušenstvo.

5,Zákazník je zodpovedný za poštovné a poplatky za vrátený tovar.

Štítky: cocoon macbook air 13, notebook tapety, prispôsobené mac book pro 13 prípade, 17.3 palce laptop rukáv, bostanten laptop taška žena, macbook air 13 rukáve vrecko, laptop taška 15 6 palcový muž, 1. ovzdušie, tenké prípade macbook 13, l notebook taška.


( 0 Hodnotenie )

Počet