TR-100 B ploché Štandard Študent Trúby Bb Tlačidlo Mosadz Zlato Lak Trúbka so Prípade Popruhy 7C Náustok Rukavice čistiacou Handričkou

€70.84


Funkcie:

Vysoká Kvalita: trúbka je vysoko kvalitná mosadz trubka, s zlata lakovaným povrchom, ktorý je hladký povrch, anti-wear a anti-hrdza. Silver plated 7C náustok, robí nástroj produkujú ostrý a jasný zvuk a presné tón. Zvonček úst prijíma integrovanú technológiu zvárania ak chcete predĺžiť ich životnosť, nerovnakého výkon.

Ideálne pre Všetkých Hráčov: zvuk trúby je populárny Bb tón, ktorý je vhodný pre začiatočníkov a expertov, ako aj študentov, hudobných fanúšikov, kapela výkon a tak ďalej.

Široko Používané: trúbka má bohatstvo hudobného prejavu a odborné zručnosti tak, že je to nenahraditeľný nástroj v orchestre, perkusie band a jazzové kapely.

Dobrý Dizajn: má krásne a dobre navrhnutý dizajn kombinuje hladký tvar a lesklé zlaté vzhľad, ktorý sa dodáva s postriebrený náustok pre sucha.

Praktické Príslušenstvo: Prichádza s dvoma popruhmi, vysoko kvalitný nylon, polstrovaný tvrdé veci, ktoré by mohli ochranu prístroja a jednoduché skladovanie, pár rukavíc, náustok, a mäkkou handričkou.

Špecifikácie:

Značka: Muslady

Model: TR-100

Hlavný Materiál: Mosadz

Farba: Zlatá

Tón: Bb

Úroveň obtiažnosti: Vstupná úroveň

Povrchová úprava: Zlato lak

Prípad: Nylon, polstrovaný prípade pevného

Bell, Šírka: 12.5 cm / 4.92 palec

Vŕtanie Veľkosť: 1,2 cm / 0.46 palec

Trubka Dĺžka: 48 cm / 18.9 palec

Trúbka Hmotnosť: 959g / 33.8 oz

Veľkosť balenia: 55 * 25 * 15 cm / 21.7 * 9.8 * 5.9 palec

Package Hmotnosť: 2.4 kg / 5.3 kg

Balenie Zoznam:

1 * B ploché Trúba

1 * Prípade Pevného

2 * Popruhy

1 * 7C Náustok

1 * Pár Biele Rukavice

1 * Čistiaca Handrička (Náhodné farby)

Poznámka:

Farba čistenie handričkou je dodaný náhodne.

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: veľká trúba náustok, prípade trúba, mini trúba, trúbka súprava na opravu, náhradné yamaha trúba, trúba, cornet trúba, parduba náustok trúba, slade trúba, oboe muslady.


( 2 Hodnotenie )

Počet