Stayve BB Krém Svietiť Anti-aging Sérum Meso Biela Leštenie Sérum Prírodný Nahé Korektor tvoria CC Nadácie kórejský zubov

€20.26


1. Žiadne problémy počas prepravy, priama náhrada 2. Použitie výrobku nemá žiadny vplyv, priama náhrada 3. Nespokojní po prevzatí tovaru, priama spiatočná vrátenie peňazí

za normálnych okolností To trvá len 20 dní na dosiahnutie Južnej Ameriky, krajiny ako Brazília. To trvá len 6 dní, kým Európskej krajiny, ako Španielsko.

null

null

Pobyt nadácie kvapaliny foundation-elektrické microneedle úvod metóda Aplikovať tekuté nadácia na tvár a potom spustite elektrické microneedle, Kým podstatou je predstavený, tam nie je moc vľavo na tvári~ [Prevádzkové postupy] 1, čistiace: čistenie tváre make-up na čistý a osviežujúci štátu, odporúča sa použiť hydratačný maska prvý, 2: hot komprimovať: hot 5-10 minút, cieľom je otvoriť pokožku, vlasový folikul 3: Dezinfekcia: Dezinfikovať tvár s alkoholom alebo iodophor, vyhnúť oči, a potom utrite tvár s fyziologickým roztokom. 4: Potom dal príslušnú čiastku z nadácie v prevádzke časť, podľa priania zákazníka stav kože, elektrické nano-ihla je bežne upravená tak, aby 0.5-1.0 fungovať, a v protismere hodinových ručičiek, operácia sa vykonáva rovnomerne od čela. Všeobecný prevádzkový čas je 15-20 minút. Áno, zmenu druhej strane tváre, rovnaké ako vyššie 5: Po operácii, tvár sa môžu objaviť červenkasté, ktoré sa líšia od osoby k osobe. Je to normálny jav po microneedle. Môžete použiť na opravu pokoj gél aplikujte na celú tvár alebo aseptické repair maska pre chladné komprimovať. 6: nedotýkajte vody v priebehu 6 až 8 hodín po ukončení nadácie. Pre prvé 3 dni, vyhnúť pikantné stimulácia a morských plodov potravín. Snažte sa robiť ťažké make-up pre prvé 3 dni.

Štítky: ženšen červená, bb krém rose, cc fashion, vankúš make-up, zbraň striekajúcej vode, cc krém kórejského, kórejský cosmet, kórejský make-up set, temná žiara v, bb svietiť auta.


( 1 Hodnotenie )

Počet