Nástenné Sušič Na Vlasy Organizátor Špirála Stojan, Držiak Na Stojan Z Nehrdzavejúcej Kúpeľňa Police Skladovanie Kúpeľňové Doplnky Nástenná Polica

€4.18


Nástenné Sušič Na Vlasy Organizátor Špirála Stojan, Držiak Na Stojan Z Nehrdzavejúcej Kúpeľňa Police Skladovanie Kúpeľňové Doplnky Nástenná Polica

Funkcie

100% Zbrusu nový!

Šetrí priestor-montáž na stenu sušič na vlasy držiak vysokej kvality, kúpeľňa police skladovanie rack sušič vlasov držiak na stojan organizátor pre sušič vlasov.

Vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele, nízka hmotnosť, antikorózne a trvanlivé, veľkú nosnosť. Tento sušič na vlasy stojan, držiak je kompatibilný s väčšinou typov a veľkostí sušiče vlasov.

Žiadne vŕtanie & pevné priľnutie. Jednoducho umiestnite prísavku háčiky na dlaždice stenu bez poškodenia steny. Prísavky sa len pripojit na non-porézne, hladké povrchy, ako je sklo, leštené dlaždice, nerezovej ocele povrch a tak ďalej.

Praktický dizajn. Tam je konektor slot na držiaku pre organizovanie vodiče sušič na vlasy. S ochranné rúrky okolo vnútornú hranu otvoru na ochranu sušič vlasov stáva poškriabaný kov.

Špecifikácie

Typ: sušič na Vlasy držiteľ

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Nosná Kapacita: Max. 8 kg

Veľkosť: O 14x10cm/5.51x3.94"

Pozornosť

Prosím, dovoľte malú veľkosť odchýlky v dôsledku ľudskej merania.

Prosím nezabudnite držať držiak na natreté steny alebo tapety, ako to bude trvať off náterov a tapiet.

Počkajte 24 hodín po visí pred použitím.

Package Zahrnuté

1 x sušič na Vlasy Držiteľ

Štítky: hecare kúpeľňa organizátor, rohu rastlín polica, horsetail, kúpeľňa gadgets led, polica sprcha, polica na stenu, tabuľka polica organizátor, etagere skladovanie, príslušenstvom, kúpeľňa, paravan kúpeľňa skladovanie.


( 1 Hodnotenie )

Počet