20pcs/Veľa DIY Vlastnej Narodeninovej Party Fľaša Vína Štítky, Samolepky Osobné Meno, priezvisko a Dátum Balón Štýl Tvorivé Nálepky

€8.08


20pcs/veľa 9x12.7 cm DIY Vlastnej Narodeninovej Party Fľaša Vína Štítky, Samolepky Osobné Meno, priezvisko a Dátum Balón Štýl Tvorivé Nálepky detaile Produktu: Upozornenie:Bez fľaše Veľkosť: 3.5x5in(9x12.7 cm) z Dôvodu ručné meranie, prosím, aby veľkosť rozdiely o 0-0.2 cm Nálepky Farba:Biela,Kraft papier Slovo farba:Čierna (Ak chcete, iná farba ,prosím, kontaktujte nás.) Prosím, majte na fľašu povrchu vymazať,a vyberte protecive film ,potom nalepiť nálepky na fľaše. Toto označenie má silné lepivé, pred nastaviť štítky, prosím priložte ho po poloha. Ak umiestnite množstvo množstvo ,prosím, kontaktujte nás ,urobíme dobrú cenu pre vás . Ak máte specival žiadosť ,prosím, kontaktujte nás. Prosím, zapíšte si meno a dátum, alebo akékoľvek iné slovo, ktoré ste chceli ,sme podporu akomkoľvek jazyku,ak nie je možné napísať text v poradí, poznámky ,prosím, nebojte sa ,môžete sa na nás obrátiť ,sme sa postará váš text. S cieľom zvládnuť objednávke ihneď ako je to možné ,po tom, čo sme dostali vašu objednávku a text sa budeme snažiť posielať objednávky ,ak chcete potvrdiť, náčrt, než sme produkovať to ,prosím, venujte pozornosť na našu správu,ak ste si odpovedať nám na dlhú dobu ,budeme podľa posledných skica na výrobu výrobku a odoslať objednávku, Po tom, ako dostanete výrobok, ak máte nejaký problém ,prosím, kontaktujte nás ,pokúsime sa najlepšie vyriešiť váš problém.

Štítky: logo papier, učiteľ osobné nálepky, balon nevesta, kartu vlastné akryl, Vlastné, moje meno je nálepka, etsy etiketách, poznámka dreva, označenie, svadobné poháre na víno.


( 4 Hodnotenie )

Počet