2pc/veľa Moslimských Alah prívesok & náhrdelník pre mužov, ženy kúzlo islam Darček a Šperky, auto-home-office visí Zrkadlo Auto Prívesok

€3.80


Popis

Doprava zadarmo islamský Korán, auto/ home/office visí Alah Moslimských doubleside muhanmmad moslimských islam darček remeslá

Stredná veľkosť: cca.6TYP*3.9 CM ( dĺžka a šírka)

materiál: akryl

Strapec Dĺžka : cca. 15 cm

Celková Dĺžka : 33 CM

Hmotnosť : cca. 34 g

Platby

Akceptujeme platobné metódy poskytované "www.tantra-egypt.sk Escrow"

Čo je Escrow?

Služba Escrow na www.tantra-egypt.sk je napájaný Alipay.com popredný tretej-party on-line platby platformu z Sos Skupiny. Escrow umožňuje platiť bezpečne online bez toho, detailov o vašej kreditnej karte. Môžete tiež sledovať dodanie vášho tovaru a platbe je iba vydané dodávateľom keď potvrdíte, že ste prijali objednávky. Escrow je rýchle, bezpečné a jednoduché použitie!

Pre Kupujúcich:

- Platba bude uvoľnená len dodávateľovi keď potvrdíte, že ste prijali objednávky.

- Sledovanie dodávky používanie jedinečného čísla zásielky na prepravu internetovej stránke spoločnosti.

Pre Dodávateľov:

- Escrow overuje detaily kreditnej karty pre každú transakciu.

- Viazaný len požiada, aby ste loď, aby po tom, čo sme potvrdiť prijatí platby

Doprava

Ponúkame doručenie zdarma do normálneho letecky prostredníctvom Čína Príspevok, ktorý môže trvať 15 až 30 pracovných dní. Pls, neváhajte nás kontaktovať, ak sa vám nepodarí dostanete balíček presahujúcim 35 dní, vďaka.

Ak chcete rýchlejší spôsob dopravy, pls aj u nás, ďakujem.

Spätná väzba

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak raz dostanete item(s), láskavo známky "dokončiť objednávku" spôsobom, a zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star skóre, ak ste spokojný s našim výrobkom. Ak máte akýkoľvek problém, pls, neváhajte nás kontaktovať, vaša podpora a spolupráca je veľmi vítané.

Štítky: amulet islam, moslimské prívesok, alah čaro, islamský darčeky etsy, auto islam, islamský moslimských auto zavesenie, islamský auto visí uk, rc neba, islamský arabčina dary, islam mužov.


( 1 Hodnotenie )

Počet